Caz înfiorător: un bărbat şi-a omorât iubita, apoi s-a sinucis! Ce s-a întâmplat înainte de tragedie şi ce urma să facă ucigaşul chiar în ziua de Crăciun

Publicat: 22/12/2017 | 10:46

Căpitanul unui iaht şi-a împuşcat mortal iubita şi apoi s-a sinucis. Tragedia care a îndoliat două familii s-a petrecut cu câteva zile înainte ca bărbatul să o ceară de soţie pe partenera sa. Acesta urma să-i ofere inelul de logodnă chiar de Crăciun, scriu cei de la Daily Mail.

Trupurile fără viaţă ale lui Holly Given şi Richard Travis Timilty au fost găsite în apartamentul pe care îl aveau în Palm Beach, statul american Florida. Anchetatorii au spus că bărbatul de 27 de ani a ucis-o pe partenera lui, care era cu un an mai mică. Şi, la scurt timp după ce a comis crima, el a îndreptat arma spre el şi a apăsat pe trăgaci.

Un vecin le-a povestit anchetatorilor că au văzut-o pe Holly Given cu o zi înainte de descoperirea macabră. Conform acestuia, tânăra de 26 de ani a intrat şi a ieşit din casă cu mai multe lucruri de-ale ei, pe care le-a pus în maşina sa. Părinţii lui Richard Travis Timilty neagă zvonurile potrivit cărora cei doi tineri se certau şi erau în prag de despărţire. Mai mult, Lisa Martinez şi Dennis Bater au spus că fiul lor de 27 de ani plănuia să cumpere un inel de logodnă pentru Holly Given, despre care a spus c[ este „cel ales” şi voia să o ceară de soţie pe 25 decembrie.

Holly Given era agent imobiliar, scriu jurnaliştii britanici, iar Richard Travis Timilty, căpitan de vas. În urma anchetei demarate, poliţiştii americani au spus că nu au fost făcute apeluri privind violenţa domestică în acest cuplu. Astfel, anchetatorii încă încearcă să afle care este motivul crimei, urmată de suicid.

Părinţii tânărului de 27 de ani au mai spus că s-au întâlnit cu el chiar cu o jumătate de oră înainte ca poliţia să-i sune şi să le spună de tragedie. Lisa Martinez and Dennis Bater au declarat că au mers împreună să-l ia pe Richard de la un restaurant local, după ce a rămas fără baterie la telefon.

„El zâmbea, era fericit”, a afirmat Lisa Martinez, mama tânărului de 27 de ani.

Citește și...