Acasă » Exclusiv » Ce a aflat Andreea Ilie în living la DJ Sean Norvis: ”Tot am vorbit, dar niciodată…”. Celebrei mezzosoprane nu i-a venit să creadă!

Ce a aflat Andreea Ilie în living la DJ Sean Norvis: ”Tot am vorbit, dar niciodată…”. Celebrei mezzosoprane nu i-a venit să creadă!

De: Cristian Blanuta 14/08/2021 | 12:00

Andreea Ilie și DJ Sean Norvis, pe numele adevărat, Flavius Milionor Oprean, colaborează de aproape șase ani. Mare parte din timp nu au știut că locuiesc în aceeași comună, mai mult, stau pe străzi vecine. Cum au aflat totul? S-a întâmplat într-o zi în care mezzosoprana a venit la Flavius acasă, iar în living aveau să rămână ”interziși”! CANCAN.RO are povestea savuroasă, pe care v-o prezintă în exclusivitate.

Cine este DJ Sean Norvis? ”Am început acum 12 ani ca DJ, iar de opt ani sunt și producător de muzică. Ulterior, am semnat cu case de discuri, după care am început să-mi fac casa mea de discuri, acum am patru, pe mai multe stiluri, și sunt semnat ca artist Sean Norvis, cu Cat Music”, începe a dezvălui Flavius Milionor Oprean. Ca producător, a întâlnit-o, într-o zi, pe Andreea Ilie. Au început colaborarea.

Andreea Ilie a aflat, după șase ani, că este vecin cu Sean Norvis, producătorul ei

Au aflat după șase ani de colaborare că sunt vecini

În 2014 s-a întâmplat. Dar niciunul dintre ei nu a știut că au casele la peste stradă, unul de celălalt. ”Noi am început să colaborăm de prin 2014. Prima lansare a fost la un remix al ei, pe care l-am făcut eu. De fapt, ea mi-a dat o acapelă, eu am făcut instrumentalul și am lansat oficial remixul făcut de mine. Asta se întâmpla în decembrie 2014. Iar eu am aflat în pandemie, anul trecut, că noi suntem vecini, în Dumbrăvița, lângă Timișoara. Și stăm acolo de șase ani împreună. Colaboram și nu știam că suntem vecini.

CITEȘTE ȘI: MEZZOSOPRANA ANDREEA ILIE MAI DĂ O LOVITURĂ: ”AMOR, AMOR”, ALĂTURI DE SEAN NORVIS

Am aflat asta anul trecut, când am înregistrat o piesă la mine în living, Bella ciao, lansată nu de mult timp. Stăm la o stradă unul de altul. Noi tot am colaborat, tot am vorbit, dar niciodată nu am vorbit chestii personale, `hei, ce faci, hai să ne plimbăm`. Eu am întrebat-o, atunci, `tu unde stai?` `Păi în Dumbrăvița.` Unde?` `Pe strada cutare`. Păi și eu stau pe strada cutare, paralelă`. Zic: `hai să ne plimbăm cu bicicleta`. A fost fain. Nu știam că suntem vecini`”, a povestit, amuzat, Sean Norvis.

DJ Sean Norvis: ”Muzica e drogul meu!”

Același DJ avea să dezvăluie cum a ajuns să producă muzică și să o ducă și la rangul de afacere. Deși, nu asta l-a interesat. ”Nu a fost greu, nu m-am gândit la bani, dar când e vorba de muzică, pentru mine tot timpul e o plăcere. Mie îmi place să compun. Când e vorba de muzică, ăsta e drogul meu, îmi place muzica foarte mult. Dar a fost greu, pentru că nu am avut susținere, ca să spun așa. Susținere financiară. Trebuie să investești, cumva, iar eu nici nu mă gândeam la investit, nici n-am investit, nici n-a investit nimeni în mine, chiar dacă am semnat cu Cat Music. Cel puțin nu la nivelul la care ar fi trebuit. Pentru că am văzut că pe o platformă sunt cel mai bine vândut artist din România, anul trecut. Și asta m-a bucurat foarte tare”, a spus Sean Norvis.

NU RATA: CINE ESTE NOUA IUBITĂ CELEBRĂ A LUI BOBBY PĂUNESCU

Până să ajungă la acest nivel, DJ-ul a avut alte aspirații. Și-a deschis, la un moment dat, o afacere cu un olandez. Avea să fie țepuit! ”Am început prin a fi recepționer la un hotel, la 19 ani, am terminat facultatea de Comunicare și Relații Publice, voiam să fac jurnalistică, dar m-am mutat la comunicare în ultimul an. Atunci am lucrat la un hotel, apoi la o firmă de construcții, făceam devize, mergeam la licitații. Am avut apoi o firmă, exportam paleți în Olanda. A mers, dar eram cu un asociat olandez care, na, în vremurile de atunci, acum 15 ani, nu erau oamenii atât de calitativi. M-am țepuit, ca să zic așa. Am lucrat apoi în asigurări, am fost agent de asigurări, o perioadă, iar între timp mi-am făcut firma mea”, a povestit Norvis.

Sean Norvis este DJ de 12 ani

De unde numele de scenă DJ Sean Norvis?

Cum a ajuns DJ Sean Norvis nume de scenă? ”Mixam într-un club, nu aveam nume, iar după câteva luni la clubul respectiv au zis că trebuie să facă un afiș și m-au întrebat: `cum te trecem, DJ Flavius?` Am zis că mă gândesc la un nume, le-am spus că le dau răspunsul după masă. M-am pus la o terasă, mi-am comandat o cafea și o limonadă, am luat un șervețel de la ospătar, un pix… Numele meu real este Oprean Flavius Milionor, l-am pus pe verticală și am început să-l mixez și mi-a ieșit Sean Norvis, după cinci minute. Prin combinațiile pe care le-am făcut eu în momentul respectiv. Nu știu, imaginația. Toată lumea mi-a spus că sună internațional, că sună bine”, a dezvăluit Sean Norvis.

”Banii îi câștig așa: fac producții, le lansez pe toate magazinele digitale, din drepturi de autor, apoi mai sunt banii pe care-i primesc pentru a crea piese. De trei ani nu mai am alt job, asta fac”, a mai spus Sean, care, pe timpul pandemiei, s-a axat cel mai mult pe producție. ”Am produs în ultimul an jumate două albume. Unul îl aveam în proporție de 80 la sută, l-am finalizat și lansat în pandemie, după care am lansat încă un album de remixuri. Iar până acum am lansat trei albume, am piese incluse în peste 500 de compilații wordwide care au stat în top 100 beatport mai bine de 1200 de
zile”,
a încheiat DJ-ul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest caz:
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...