Ce a apărut la mormântul Cristinei Stamate, la nici o săptămână de când a murit!

Publicat: 03/12/2017 | 11:28

Cristina Stamate a murit, luni, 27 noiembrie, cu puţin înainte de ora 7.00, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde fusese internată de pe 23 noiembrie. Artista a decedat la vârsta de 71 de ani, ea suferind de mai multe boli. De înmormântare s-a ocupat Alexandru Arşinel împreună cu mai mulţi foşti colegi de breaslă.

Citeşte şi: Detaliul impresionant care a ieşit la iveală după moartea actriţelor! Ce i-a lăsat Popescu sub televizor Cristinei Stamate: „Ea nu a văzut…”

Recent, la mormântul actriţei a fost văzută o pisică neagră, cu blană stufoasă şi ochii verzi hipnotizanţi, iar unii spun că ar fi un semn rău şi asta pentru că, în trecut, pisicile negre erau considerate ajutoarele vrăjitoarelor şi prietenele răului.

Citeşte şi: Legături neştiute dintre Stela Popescu şi Cristina Stamate! Mărturisiri dureroase: „Nu mai voia să trăiască, o să regret toată viaţa mea…”

„M-a sunat Arşinel şi mi-a zis să fiu tare, dar eu i-am zis că nu am loc de veci. I-am spus prietenei mele să îl caute ca să îmi facă şi mie loc de veci la Bellu, în faţă, să îmi aducă lumea flori”, povestea Cristina Stamate în urmă cu doi ani.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul testamentului lăsat de Cristina Stamate! Detalii triste aflate după moartea actriţei

Cristina Stamate a murit luni, 27 noiembrie cu puţin înainte de ora 07:00

Regretata actriţă a fost internată joi, 23 noiembrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi suferea de mai multe boli. În aceeaşi zi, Stela Popescu a fost găsită moartă în casă de fiica vitregă, Doina Maximilian. Din nefericire, la o zi după ce a fost înmormântată Stela Popescu, a încetat din viaţă şi bune ei prietenă, Cristina Stamate. Ea a fost îngropată pe 29 noiembrie pe Aleea Artiştilor din cimitirul Bellu.

 

Citește și...