Ce a apărut pe Facebook-ul lui George Burcea după ce a anunțat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în sala de nașteri

Publicat: 04/03/2019 | 22:26

La scurt timp după ce George Burcea a anunțat într-un interviu că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în sala de nașteri, el a împărtășit atât pe pagina lui de Facebook experiența nefericită, cât și pe cea a cântăreței. Apropiații și fanii cuplului au avut lacrimi în ochi și le-au trimis imediat mesaje impresionante. Din fericire, situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală excepțională de la spitalul Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Citește și: Veste proastă pentru Andreea Bălan, imediat după ce a născut. Ce se va întâmpla cu micuța Clara

George Burcea, mesaje pozitive după ce s-a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în sala de nașteri

La nicio jumătate de oră de când a postat pe Facebook mesajul privind starea de sănătate a Andreei Bălan, care a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană, George Burcea a primit sute de mesaje din partea cunoscuților și susținătorilor săi. Actorul a devenit astăzi tată pentru a doua oară. El și Andreea Bălan mai au o fetiță împreună.

“Multa sanatate, Andreei! Felicitari pentru cea mica, sa fie amandoua sanatoase si voioase! 🙏🤗”, “Felicitari, George! Ma bucur pentru voi, sa dea Dumnezeu sa va vad pe toti 4 fericiti! M-am speriat cand am auzit ce a patit Andreea😔, ma bucur ca acum este bine! Va urez multa sanatate si inca o data felicitari pentru Clara Maria! 😉”, “Felicitări pentru micuțul îngeraș! Multă sănătate Andreei! Doamne ajută!”, “George, felicitări!!! Ce bine că fetiță e sănătoasă și că starea Andreei este stabilă! Sănătate multă, mare e Dumnezeu! Gânduri bune! 🙏🙏🙏☀️👏🤗💕🌸🌸🌸”, “Gandurile noastre cele mai bune se indreapta catre voi!!❤️❤️💜💜🌈🤗 sunt cinci dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Andreea Antonescu o pune la punct pe Andreea Bălan: „Eu nu mă bag în familia altcuiva! Mi se pare total imoral…”

George Burcea, anunț emoționant despre Andreea Bălan care a suferit un stop cardio-respirator

“In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale (…) pentru profesionalismul de care au dat dovada. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei.

Va multumesc,
George Burcea” este mesajul care apărut atât pe pagina de Facebook a actorului, cât și pe cea a Andreei Bălan.