Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. George Burcea, declarații emoționante

Publicat: 04/03/2019 | 21:59

Vești triste de la spitalul unde a născut Andreea Bălan! Artista a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul operației de cezariană în urma căreia a fost adusă pe lume fiica ei. George Burcea a făcut declarații emoționante despre soția lui și a dezvăluit cum se simte aceasta.

Citește și: Ce a apărut pe Facebook-ul lui George Burcea după ce a anunțat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în sala de nașteri

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

În această noapte, cu puțin timp înainte de ora 22:00 s-au confirmat zvonurile înfiorătoare potrivit cărora Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator. Anunțul oficial a venit chiar de la soțul artistei. George Burcea a spus că, din păcate, partenera sa de viață a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. În urma eforturilor medicilor, cântăreața și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și bebelușa sa sunt bine.

“În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg.

Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc, George Burcea”, a declarat George Burcea în această seară, titrează spynews.ro.

Citește și: Veste proastă pentru Andreea Bălan, imediat după ce a născut. Ce se va întâmpla cu micuța Clara

Surse din cadrul spitalului au mărturisit că micuța Clara a primit nota 10 la naştere.

Andreea Bălan, emoționată înainte de nașterea celei de-a doua fetițe

“Vai, ce frumos e împodobit, ce frumos!”, a spus Andreea Bălan într-o filmare postată pe Instagram Stories cu câteva ore înainte să devină din nou mămică.

Citește și: Andreea Bălan, o mamă impunătoare! Interdicțiile decise pentru fiicele sale până când vor împlini 20 de ani

“Dragii mei, azi e ziua cea mare si peste cateva ore Bebe Clara va veni pe lume 🤗🤰Suntem foare emotionati si abia asteptam sa o vedem❤️ Sa imi tineti pumnii!!! (…) @george_burcea, a scris cântăreața în poza în care apare în timp ce stă în brațele soțului ei.

Citește și...