Andreea Bălan, o mamă impunătoare! Interdicțiile decise pentru fiicele sale până când vor împlini 20 de ani

Publicat: 28/02/2019 | 10:53

Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina, Andreea Bălan a acceptat să ofere un interviu înainte de a deveni mamă din nou. Printre temerile pe care și le-a exprimat în legătură cu relația care va exista între Ella și surioara sa mai mică, artista a dezvăluit interdicțiile pe care le are pentru fiicele sale până când acestea vor împlini vârsta de 20 de ani.

Citește și: S-a întâmplat! Andreea Bălan a făcut anunțul: „Abia aștept să o strâng în brațe!

Andreea Bălan își dorește să fie o mamă care să nu își răsfețe exagerat de mult copiii. Astfel, cântăreața a mărturisit în timpul declarațiilor că pe bebelușa care urmează să vină pe lume o va crește așa cum a procedat și în cazul Ellei, respectiv să nu depindă clipă de clipă de ea. Mai mult, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a spus că nu le va oferi fetelor sale haine, încălțăminte sau genți de lux. Ea a explicat că dacă își vor dori toate acestea, fiicele sale trebuie să muncească pentru a și le putea achiziționa singure

“Eu sper să nu existe certuri, discuții și gelozii între ele. Nu vor începe cu genți și pantofi, pentru că nu o să le arăt eu și nu o să le învăț eu cu genți și pantofi, pentru că nici eu nu sunt așa. Nu sunt o împătimită a shopping-ului sau înnebunită după tot felul de lucruri foarte scumpe. Mi se pare că este o prostie ca părinții să arate și să ofere brand-uri copiilor. Stai puțin să muncească și să-și cumpere singuri. Până la 20 de ani le oferi chestii normale, firești. Dacă vor să-și cumpere brand-uri, genți și așa mai departe, mașini scumpe… să-și cumpere ei. Dacă îi înveți așa se vor trezi la 20 de ani că nu se vor descurca în viață. Nu vor depinde de mine, pentru că nu vreau să muncesc toată viața ca să cresc copii”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

Citește și: Andreea Bălan și-a ascuns averea în șifonier! E vorba de… Filmări senzaționale!

Săptămâna trecută, cântăreața și soțul ei,George Burcea, au dezvăluit numele celei de-a doua fetițe. Bebelușa va veni pe lume peste aproape două săptămâni.