Andreea Bălan și-a ascuns averea în șifonier! E vorba de… Filmări senzaționale!

Publicat: 24/02/2019 | 23:34

Continuăm serialul cotrobăitului prin casele vedetelor, dar schimbăm genul muzical. De la interpretele de muzică populară, intrăm în dresingul Andreei Bălan. Celebră pentru moda platformelor din timpul Andre, cântăreața are acum toate tipurile de încălțări, unele cu prețuri amețitoare. Andreea ne-a prezentat pe vlogul ei colecția de peste de 100 de perechi de încălțări. CANCAN.RO,  emisiune difuzată de România TV, vă prezintă imagini în exclusivitate.

Femeile moderne cu siguranță au mai multe perechi de pantofi decât ustensile de bucătărie și niciodată n-ar da cu piciorul la încă o pereche, indiferent câte ar avea. Raftul Andreei Bălan reprezintă o investiție colosală în piese cum orice artist ar trebui să aibă.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, TRANȘANTĂ ÎNAINTE DE NAȘTERE: ”NU VREAU SĂ MUNCESC TOATĂ VIAȚA CA SĂ CRESC COPII!”

”Voila, dulapul neîncăpător cu pantofi. Cred că depășesc 130 de perechi de pantofi. Aveam și mai multe, dar a venit stilista mea și a aruncat jumătate din ei, a zis că sunt ca o babă care păstrează tot ce e vechi”, spune Andreea.

CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL PREZENTATOR TV DĂ DE PĂMÂNT CU JURATA ANDREEA BĂLAN: ”SĂ SE UITE LA EA! CÂND VENEA ÎN EMISIUNE…”

”Îmi plac foarte mult, mai ales aceștia cu desene animate, ăștia fără toc, gen Lady Gaga, aceștia cu ținte, sunt buni de război. Încă mai am pietricele, swarovsky. Dar puțin, nu mult, să nu exagerăm. Ăștia îmi plac foarte mult, de la Steve, dar platforma asta atât de groasă nu se mai poartă”, a completat artista.

I s-a făcut rău! Ce i-a zis stilista

Chibzuită de fel, Andreei Bălan i s-a făcut rău când stilista i-a recomandat botine roz de 1.000 de euro. ”Piesa de rezistență din dresingul meu reprezintă această pereche de Balenciaga. Până să lucrez cu stilista mea, nu am avut o pereche atât de scumpă”, a mai dezvăluit Andreea Bălan.

CITEȘTE ȘI: DUPĂ ANDREEA BĂLAN, ȘI EA SARE LA ATAC! BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIINȚATĂ DE ÎNCĂ O VEDETĂ DE LA ANTENA 1: „ÎI COMPĂTIMESC PE CEI DE LÂNGĂ TINE”

”În momentul în care am cumpărat această pereche, m-a durut stomacul. Mi s-a făcut rău și am întrebat-o, ești sigură? Da, dă cu cardul acolo, mi-a spus”, s-a amuzat Andreea.

Odată cu vârsta, și picioarele Andreei au înțeles că mai comod și sănătos e în adidași decât pe tocuri, drept pentru care și-a achiziționat și încălțări confortabile. Un alt compartiment din dressing l-a dedicat ciocatelor. Și prețul acestora se învârte în jurul sumei de 1.000 de euro perechea. Conform proverbului, unde nu-i cap e vai de picioare, Andreea Bălan ne-a arătat și colecția de ondulatoare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...