„Ce bine va sta impreuna!” Ramona Gabor radiaza de fericire la bratul iubitului arab! Uite cum s-au pozat in Dubai

Publicat: 18/01/2014 | 16:52
„Ce bine va sta impreuna!” Ramona Gabor radiaza de fericire la bratul iubitului arab! Uite cum s-au pozat in Dubai

Ramona Gabor e toata un zambet atunci cand se afla in preajma iubitul arab! Ahmed si mezina familiei Gabor atrag toate privirile atunci cand isi fac aparitia la diverse evenimente.

E rasfatata si iubita asa cum orice femeie si-ar dori, iar fericirea i se citeste pe chip. Ramona Gabor se poate considera o femeie implinita, avand in vedere ca, la cei 25 de ani pe care ii are, banii nu mai sunt o problema pentru ea. Si nici de rasfat nu duce lipsa, iubitul arab asigurandu-se ca modelul nu duce lipsa de nimic.

O imagine pe care Ramona a postat-o astazi pe pagina ei de Facebook confirma, inca o data, faptul ca romanca si-a gasit fericirea la bratul iubitului arab.

Imbracata intr-o rochie lunga care ii pune in evidenta trupul de sirena, ea il tine de mana pe cel care i-a readus zambetul pe buze, Ahmed fiind si el, dupa cum se poate vedea, deosebit de elegant.

Ramona Gabor radiaza la bratul iubitului arab
Ramona Gabor radiaza la bratul iubitului arab

Imaginea postata de mezina familiei Gabor pe Facebook a fost foarte apreciata in mediul virtual, fanii acesteia fiind impresionati de cuplul reusit pe care il formeaza cu arabul.

„Ramona,esti dintr-o poveste!”,  „O pereche potrivita” sau „Ce frumosi sunteti, chiar va sta foarte bine impreuna. Sa fiti mereu fericiti!” sunt doar cateva dintre comentariile primite de Ramona pe reteaua de socializare.

Ramona Gabor e stabilita de cativa ani in Dubai

Ramona Gabor s-a stabilit in Dubai acum cativa ani, inainte ca Monica sa divorteze de Irinel Columbeanu. Sora fostei „scorpii de la Izvorani” lucreaza ca model, meserie din care castiga suficient pentru a duce o viata de lux.

ramona gabor

Citeste si:
 

Ramona Gabor a sarbatorit Revelionul in Spania! Vezi cat de fericita e in bratele iubitului arab

Ramona Gabor a avut dansatoare sexy doar pentru ea! In compania cui si-a petrecut ziua de nastere

Ramona Gabor se marita si se umple de bani! Ce viitor o asteapta in Dubai pe sora Monicai!

 

C.V.

Citește și...