Ce face și cum arată Romanița Iovan la vârsta de 54 de ani: ”A fost cea mai mare cumpănă…”

Publicat: 04/11/2018 | 12:00

Romanița Iovan a împlinit – pe 3 octombrie – 54 de ani, însă, fără îndoială, ”se ține” excelent. Atât din punct de vedere psihic, cât și din punct de vedere psihic. „Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine”, a declarat inepuizabila Romaniţa Iovan pentru Antena Stars.

De aproximativ 10 ani, fosta creatoare de modă se iubeşte la nebunie cu Iulian Gogan, un bărbat mai tânăr cu 12 ani decât ea.

„Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o cu un bărbat până acum“, spunea în primăvara acestui an Romaniţa Iovan, care, în acelaşi timp, afirma că vrea să dispară din lumina reflectoarelor.

Ce nface Romanița Iovan după ce a preferat să nu mai fie în centrul atenției? Celebra creatoare de modă călătorește foarte mult, iar iubitul ei o însoțește peste tot.

„Ne place să plecam foarte mult în destinaţii în care el poate juca golf, iar eu să mă duc la spa”, a mai adăugat Romaniţa Iovan, potrivit Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: ROMANIȚA IOVAN, DESPRE FIUL EI, ALBERT: ”NU VREAU SĂ CREASCĂ FRUSTRAT”

Romanița Iovan, la vârsta de 54 de ani: ”L-am înconjurat pe Albert cu iubirea celor doi părinţi

Romanița Iovan a afost căsătorită cu Adrian Iovan, însă relația lor – chiar dacă părea perfectă – a intrat într-un impas. În 2008, ei s-au despărțit. Pilotul Adrian Iovan a murit, șase ani mai târziu, atunci când s-a prăbușit cu elicopterul în Munții Apuseni.

Romanița spune că pentru ea s-a sfârșit lumea atunci când fostul său soț a murit. Însă, insistă Romanița Iovan, tot ceea ce nu te doboară, te face mai puternic.

Citește și...