Ce înseamnă când visezi avion. Cât contează dacă eşti pilot sau pasager în vis. Ce simbolizează avionul care se prăbuşeşte

Publicat: 14/09/2017 | 19:44

Ce înseamnă când visezi avion. Visele despre avioane, ca şi despre orice mijloc de transport, se pot referi la calea pe care o străbatem în viaţă, la cât de repede ne mişcăm şi la cât de mult control avem asupra vieţii noastre. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi maşini. Cât de important e dacă te afli pe locul şoferului în vis)

Visele în care apar avioane care decolează pot simboliza un proiect nou, ca şi o relaţie sau o oportunitate pe cale de se „lansa”, susţin specialiştii. Când te visezi purtat în aer poate însemna că vei atinge noi cote ale împlinirii în carieră, precum şi noi niveluri de spiritualitate. De asemenea, asta ar putea însemna că îţi vei atinge idealurile. Când visezi turbulenţe, înseamnă că vor urma obstacole de-a lungul „călătoriei” tale.

Ce înseamnă când visezi avion care aterizează

Dacă avionul din vis se înclină sau se întoarce la dreapta ori la stânga, înseamnă că este necesar un mic ocol în „planul de zbor” sau că trebuie să schimbi direcţia planurilor tale, înainte de a intrat pe un cu totul alt curs. Când visezi că un avion aterizează poate simboliza un proiect, o relaţie sau o fază a veiţii care se apropie de final. (CITEŞTE AICI: Ce înseamnă când visezi că eşti bolnav. Ce spune asta despre relaţia cu persoanele iubite, care e legătura cu afacerile)

Visele despre avioane anulate nu sunt de bun augur, pentru că te duc cu gândul la planuri sau relaţii care nu se vor realiza niciodată. Dacă te visezi pilot e de bine, înseamnă că eşti în poziţia de a controla totul. Dacă faci parte din echipaj înseamnă că eşti pe cale să îţi neglijezi propriile nevoi pentru a le satisface pe ale altora.

Ce înseamnă dacă visezi că eşti pasager în avion

În cazul în care eşti pasager în vis înseamnă că le cedezi altora controlul vieţii tale, că mergi cu gloata în loc să o conduci. La fel de bine, poate însemna, însă, că te bazezi pe alţii să te ducă acolo unde vrei să ajungi. Totuşi, dacă în vis eşti la clasa I înseamnă că te simţi deosebit sau că meriţi un tratament special. Dacă eşti la Economic înseamnă că te simţi banal sau că eşti cumpătat, dacă nu chiar zgârcit, sau ai probleme cu banii. În schimb, dacă te visezi la clasa Business înseamnă că ai o treabă importantă de făcut sau că eşti suprasolicitat.

Ce înseamnă când visezi avion prăbuşindu-se

Dacă visezi un avion prăbuşindu-se poate fi o metaforă pentru un anumit aspect din viaţa ta care este în pericol sau care se încheie în mod neaşteptat. Poate însemna, de asemenea, că ţelurile tale sunt prea înalte sau de neatins. La fel, când visezi un avion că se prăbuşeşte poate fi vorba de un simbol al neîncrederii în tine. (VEZI AICI: Ce înseamnă când visezi explozie? Semnificaţiile ascunse ale unui eveniment tragic în viaţa reală!)

Citește și...