Ce înseamnă când visezi că eşti bolnav. Ce spune asta despre relaţia cu persoanele iubite, care e legătura cu afacerile

Publicat: 08/09/2017 | 13:09

Visele despre boală şi bolnavi sunt foarte comune. Unii specialişti în interpretarea viselor spun că, atunci când visezi că eşti bolnav, subconştientul îţi transmite că ceva e în neregulă cu tine şi că a venit momentul să iei măsuri pentru a rezolva problema. Interpretările sunt, însă, mult mai diverse. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi bebeluş. Legătura incredibilă cu viaţa reală)

Indiferent că ai vise despre cancer, tumori, chisturi sau aluniţe, ceva se întâmplă cu tine şi trebuie să acţionezi până să apară probleme serioase. Totodată, visele despre boală pot însemna că relaţia pe care o ai cu partenerul/partenera ta se prăbuşeşte. La fel, poate însemna ceva legat de modul în care interacţionezi cu părinţii sau cu copiii tăi. Orice ar fi, e destul de grav pentru ca subconştientul să strige după ajutor. (CITEŞTE ŞI: Înşelat în vis. Ce înseamnă când visezi că eşti înşelat/înşelată)

Când visezi că eşti bolnav, ai probleme în dragoste

Persoanele care îţi apar în vis te ajută să îţi dai seama despre ce este vorba. Dacă partenerul/partenera ta este bolnav/ă, trebuie să îmbunătăţeşti relaţia cu el/ea. Dacă părinţii sunt bolnavi, în vis, atunci înseamnă că trebuie să îţi petreci mai mult timp cu ei.

Cei mai mulţi specialişti în descifrarea viselor susţin că dacă visezi că eşti bolnav înseamnă că ai probleme în dragoste. Dacă, în vis, te dor ochii înseamnă că trebuie să priveşti situaţia din altă perspectivă. Dacă te doare stomacul, atunci înseamnă că trebuie să „rumegi” situaţia înainte de a o clarifica. (CITEŞTE AICI: Ce înseamnă când visezi verighetă. Ce prevesteşte visul în care îţi scoţi verigheta)

În acelaşi timp, visele despre boli şi bolnavi pot să mai însemne că trebuie să fii atent la tentaţii. Dacă visezi pe cineva bolnav de o boală contagioasă înseamnă că trebuie să fii atent la cine îţi sunt prietenii adevăraţi, iar dacă leşini din cauza unei boli, în vis, atunci sănătatea ta este în pericol.

Legătura dintre visele despre boală şi afacerea ta

Dacă visezi că un prieten este bolnav înseamnă că vor urma probleme temporare, iar dacă visezi rude bolnave este o prevestire că pericolul se îndepărtează de tine, mai spun unii specialiştii în descifrarea viselor.

Alţii sunt de părere, însă, că boala în vis poate sugera succes şi respect în legătură cu afacerea ta. Boala din vis poate însemna îngrijoare şi ghinion, dar nu trebuie să îţi pierzi speranţa, pentru că vei reuşi. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi păduchi. Unii zic că te dă afară bogăţia din casă, dar în realitate…)

Citește și...