Ce înseamnă când visezi păduchi. Unii zic că te dă afară bogăţia din casă, dar în realitate…

Publicat: 09/08/2017 | 14:37

Ce înseamnă când visezi păduchi. Contrar credinţei populare, că păduchii prevestesc o îmbogăţire iminentă, specialiştii occidentali în interpretarea viselor susţin că, de fapt, subconştientul ne avertizează că trebuie să ne ferim de anumite situaţii şi de anumiţi oameni.

Mai precis, ar fi vorba de oameni pisălogi şi plictisitori, care ne „sug” energia. Iar mesajul transmis de subconştient prin visele în care apar păduchi ne-ar atrage atenţia să evităm sau să ne extragem din situaţiile în care ne simţim inconfortabil.

Ce înseamnă când visezi păduchi. Legătura cu gândurile care te îngrijorează

Faptul că visezi păduchi pe cap, care coboară pe şira spinării, ar arăta, potrivit experţilor în interpretarea viselor, că ai gânduri care nu îţi dau pace (deoarece capul şi coloana vertebrală simbolizează sistemul nervos şi originea gândurilor). Probabil îţi este foarte greu să îţi găseşti liniştea şi eşti pus în faţa unor alegeri dificile.

Ce înseamnă când visezi păduchi. Mesajul pozitiv transmis de aceste vise

Un alt mesaj pe care ni-l transmite subconştientul atunci când visăm păduchi poate avea legătură cu relaţia de simbioză dintre aceste creaturi şi gazdele lor. Păduchii îşi pot modifica ADN-ul pentru a-şi asigura o relaţie de lungă durată cu gazda, aşa că mesajul transmis de vis poate fi unul de adaptabilitate. Mai precis, decât să trăieşti într-o luptă continuă, mai bine încearcă să te adaptezi. Iar faptul că păduchii nu iau de la gazdele lor mai mult decât au nevoie pentru a supravieţui, ca să nu-şi distrugă sursa de trai, ar trebui să ne dea de gândit că fie avem pretenţii prea mari de la cei dragi, fie că ei cer prea mult de la noi, mai spun specialiştii în vise.

Citește și...