Ce inseamna daca visezi ca zbori. Trebuie sa afli semnificatia visului

Publicat: 27/07/2017 | 14:08
Ce inseamna daca visezi ca zbori. Trebuie sa afli semnificatia visului

Ce inseamna daca visezi ca zbori.  Daca visezi ca zbori  si esti incantat de privelistea pe care o vezi, inseamna ca in realitate ai atins apogeul intr-un anume domeniu din viata. Ai o perspectiva buna asupra vietii si esti genul de persoana care are capacitatea sa vada in ansamblu o situatie.

Ce inseamna daca visezi ca zbori. Daca visezi ca zbori si iti este frica inseamna ca in realitate nu te simti pregatit pentru experiente noi, vrei sa evoluezi dar iti este teama de nou, de necunoscut.


 

  Ce inseamna daca visezi ca zbori. Daca visezi ca zbori si te simti invincibil, inseamna ca in realitate te simti superior celor din jur. Daca zbori si intalnesti obstacole in drumul tau, inseamna ca in viata de zi cu zi va trebui sa depasesti niste bariere. Te vei confrunta cu dificultati si va trebui sa inveti sa le faci fata. Pot fi blocaje induse de ceilalti sau chiar de tine, poate fi vorba de o lipsa de incredere in propriile-ti forte.

  Ce inseamna daca visezi ca zbori.  Daca in vis zbori si nu-ti poti mentine echilibrul inseamna ca in viata reala nu esti sigur pe tine si ai nevoie de sfaturile celorlalti pentru a lua o decizie si a face o schimbare majora.  Daca visezi ca zbori inapoi inseamna ca esti legat de trecut, insa, legat in sensul bun. Folosesti anumite calitati si abilitati dobandite pentru a a junge cat mai sus in prezent.

 

Citește și...