Ce înseamnă când visezi că eşti în biserică. Poate semnifica fericire, dar şi moarte

Publicat: 25/09/2017 | 19:42

Un vis în care apare o biserică poate reprezenta credinţa ta religioasă sau poate sugera că eşti în căutarea hranei spirituale. La fel de bine, poate simboliza ceva ce păstrezi sacru în suflet. În general, visele despre biserici sunt considerate pozitive, semnificând fericire, dar există şi excepţii, când ele denotă moarte. Să vedem, mai exact, ce înseamnă când visezi că eşti în biserică. (CITEŞTE ŞI: Ce înseamnă când visezi că eşti urmărit. Poate fi un semnal de trezire sau indiciul că îţi reprimi sentimentele)

Când visezi că eşti în biserică, înseamnă că eşti în căutarea împlinirii spirituale. Mărimea şi arhitectura bisericii din vis sunt şi ele importante, susţin specialiştii în interpretarea viselor, deoarece denotă diferite sensuri legate de viaţa ta. Dacă atmosfera este una fericită, visul poate prevesti lucruri bune în viaţa reală. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi că eşti bolnav. Ce spune asta despre relaţia cu persoanele iubite, care e legătura cu afacerile)

Când visezi că eşti într-o biserică întunecoasă nu e deloc de bine

Dacă, dimpotrivă, visezi că te afli într-o biserică întunecoasă şi neprimitoare semnificaţia ar fi că vei asista la moartea cuiva sau la o înmormântare în zilele care urmează. Un astfel de vis mai semnifică o schimbare emoţională bruscă.

Dacă visezi că te rogi în biserică înseamnă că vei primi ajutor şi îndrumare de la Dumnezeu în legătură cu problemele din viaţa reală. La fel, un astfel de vis înseamnă împlinirea dorinţelor. În cazul în care, de exemplu, visezi că biserica se năruie în faţa ochilor tăi, asta reflectă că vei deveni ateu în viaţa de zi cu zi. (NU RATA, AICI: Ce înseamnă când visezi peşte. Ce legătură are cu fertilitatea şi cu dezvoltarea personală)

Când visezi că eşti într-o biserică unde se săvârşeşte Taina Cununiei înseamnă că vei fi fericit

Când visezi că eşti în biserică şi oamenii din jurul tău cântă sau se roagă ori participă la o nuntă, asta denotă fericire, însoţită de dezvoltare spirituală. Visele legate de biserici sugerează adesea să uiţi de trecut şi să trăieşti prezentul, mai spun specialiştii.

O altă interpretare sugerează că atunci când visezi că eşti în biserică te simţi, de fapt, vinovat de ceva anume şi te temi să nu îţi fie afectat prezentul. Se pare că îţi analizezi viaţa şi greşelile care te-au condus la o faptă de care îţi este ruşine şi de care eşti îngrijorat. În general, însă, visele legate de biserici reprezintă semnalul că Dumnezeu te-a iertat şi poţi merge mai departe în viaţa ta. Aceste vise sunt reprezentarea faptului că viaţa ta îşi reia cursul firesc şi că trebuie să nu te mai învinovăţeşti. (VEZI ŞI: Ce înseamnă când visezi verighetă. Ce prevesteşte visul în care îţi scoţi verigheta)

Citește și...