Ce înseamnă când visezi că eşti urmărit. Poate fi un semnal de trezire sau indiciul că îţi reprimi sentimentele

Publicat: 21/09/2017 | 18:00

Visul în care simţi că eşti urmărit îţi transmite că trebuie să afli, mai întâi, dacă entitatea care te urmăreşte (om sau animal) ţine de negativ sau de pozitiv. Dacă visul este înconjurat de o influenţă negativă înseamnă că e, de fapt, un semnal de trezire, în sensul de a face faţă unor îndoieli sau amintiri. La fel de bine, poate însemna că îţi reprimi sentimentele atunci când visezi că eşti urmărit.  (CITEŞTE ŞI: Ce înseamnă când visezi că îţi cade părul. De la teama de îmbătrânire, la moarte, divorţ, concediere, dar şi...)

Dacă visul în care eşti urmărit este pozitiv, asta îţi arată că trebuie să descoperi ce dorinţă te conduce în viaţă, spun specialiştii în descifrarea viselor. Dacă eşti urmărit în vis înseamnă că temerile şi îndoielile trebuie „rezolvate” pentru a-ţi identifica ţelurile.

Ce înseamnă când visezi că eşti urmărit. E momentul să te confrunţi cu „eul” tău

Dacă visezi că eşti urmărit de mai mulţi oameni, ar putea fi un indiciu că te afli într-o situaţie financiară dificilă. Cei care interpretează visele sunt de părere că visul în care eşti urmărit se asociază cu anxietatea produsă de evenimente din trecut, mai ales dacă în vis nu poţi să distingi persoana sau animalul care te urmăreşte. Dimpotrivă, dacă visezi că tu urmăreşti pe cineva asta înseamnă că ai nevoie de îndrumare pentru a-ţi îndeplini un scop din viaţă. (VEZI AICI: Ce înseamnă când visezi că eşti bolnav. Ce spune asta despre relaţia cu persoanele iubite, care e legătura cu afacerile)

Multe interpretări sugerează că, la nivel spiritual, visul în care eşti urmărit îţi spune că a sosit momentul să te confrunţi cu propria identitate. În anii ’30, astfel de vise erau interpretate ca indicând căutarea libertăţii spirituale.

Ce înseamnă când visezi că eşti urmărit. De ce îţi reprimi sentimentele

Astfel, dacă eşti femeie, urmărită de un bărbat în vis, trebuie să te întrebi cum ţi se pare că stai cu dragostea. Poţi sau nu controla propria viaţă amoroasă? În schimb, dacă eşti bărbat şi visezi că te ţii după cineva ar însemna că vei da peste o persoană agresivă în viaţa reală, iar sfatul ar fi să reacţionezi prompt pentru a-ţi atinge scopurile.

Alţi specialişti în interpretarea viselor susţin că visul în care eşti urmărit înseamnă că, în viaţa de zi cu zi, îţi reprimi anumite sentimente sau ignori tot soiul de probleme care devin tot mai presante.

Ideea ar fi că poţi scăpa de situaţiile dificile pe moment, ignorându-le, dar ele vor aparea automat în vis, acolo unde subconştientul deţine controlul, aşa că, până la urmă, vei fi nevoit să îţi „înfrunţi demonii”. (NU RATA, AICI: Înşelat în vis. Ce înseamnă când visezi că eşti înşelat/înşelată)

Citește și...