Ce înseamnă când visezi furnici: te simţi mic, te gândeşti la lucruri minore care te supără sau…

Publicat: 19/10/2017 | 14:09

Când visezi furnici înseamnă fie că te gândeşti la lucrurile minore care te deranjează, fie că te simţi mic şi insignifiant ori că ai senzaţia că eşti strivit de cineva, spun unii specialiştii în interpretarea viselor. Interpretările sunt, însă, mult mai diversificate. (CITEŞTE ŞI: Ce înseamnă când visezi că îţi cade părul. De la teama de îmbătrânire, la moarte, divorţ, concediere, dar şi...)

De asemenea, în vis, furnicile pot reprezenta ceva sau pe cineva care te dezgustă, dar şi fiinţe sau obiecte care se află la nivelul picioarelor, cum ar fi copii sau jucării. Furnicile mai pot reprezenta ideea de cooperare şi de muncă grea, dar şi de conformism, potrivit specialiştilor.

În interpretarea viselor, furnicile roşii pot simboliza, totodată, mărunţişuri care te scot din sărite, în timp ce furnicile negre pot reprezenta un aspect întunecat al personalităţii tale sau o supărare minoră pe care ţi-o reprimi. (VEZI AICI: Ce înseamnă când visezi căpuşe. Legătura incredibilă cu nivelul energiei tale)

Ce înseamnă când visezi furnici: cineva ţi se „bagă pe sub piele” sau ai nevoie de o vacanţă

Visele în care vezi furnici care se târăsc pot reprezenta pe cineva care încearcă să ţi se „bage pe sub piele” sau care te enervează. Totodată, când visezi furnici poate să însemne că te simţi agitat, nu ai stare ori eşti îngrijorat de ceva.

În cazul în care visezi că omori furnici, acesta ar putea fi un indiciu despre metoda prin care tratezi problemele cotidiene, spun alţi specialişti în vise.

În unele culturi, furnicile sunt considerate delicatese. Cum, la români, nu sunt văzute astfel, visul în care mănânci furnici poate fi un semn că ai nevoie de relaxare, vacanţă, un mod de a te elibera de stres. (NU RATA, AICI: Înşelat în vis. Ce înseamnă când visezi că eşti înşelat/înşelată)

Dacă visezi că distrugi un muşuroi de furnici, de pildă, înseamnă că vei genera o mare cantitate de stres. Furnicile mari în vise sugerează, în acelaşi timp, o abordare mai agresivă pentru atingerea obiectivelor mici.

Furnicile cu aripi, în vis, indică faptul că eşti în căutarea unei metode de a scăpa de rutina zilnică şi că vrei să explorezi şi să experimentezi noi idei sau sarcini, mai arată specialiştii în interpretarea viselor.

Ce înseamnă când visezi furnici: ai noroc cu carul sau gândeşti pesimist

Alte interpretări sugerează că, atunci când visezi furnici în pat, de exemplu, înseamnă că vei avea parte de conflicte şi confruntări, dar şi de probleme care trebuie urgent rezolvate. Totodată, când visezi multe furnici la un loc ar fi rost de mulţi bani şi de câştiguri neaşteptate. La fel, dacă visezi furnici în bucătărie ar însemna că vei avea noroc material şi armonie în familie. Potrivit aceloraşi interpretări, dacă visezi că ai furnici în păr înseamnă că gândirea ta este una mult prea pesimistă, lucru care poate atrage răul în viaţa ta. (CITEŞTE AICI: Ce înseamnă când visezi păduchi. Unii zic că te dă afară bogăţia din casă, dar în realitate…)

Citește și...