Cea mai erotică asistentă TV din România, Eva Kent, a ajuns de nerecunoscut! A slăbit și…

Publicat: 12/09/2018 | 22:44

Cu toate că s-a retras din lumina reflectoarelor, Eva Kent, fosta asistentă a lui Dan Capatos, continuă să facă senzație. La șase ani după ce a renunțat să mai apară pe micul ecran, starleta s-a transformat total, iar acum aproape că a ajuns de nerecunoscut. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai noi imagini cu cea mai erotică asistentă TV din România.(CITEȘTE ȘI: EVA KENT SE MĂRITĂ! CINE E ALESUL FOSTEI ASISTENTE TV)

Eva Kent, fosta asistentă a lui Dan Capatos, a ajuns aproape de nerecunoscut. Cu toate că a renunțat să mai apară pe micul ecran, starleta continuă să facă să facă senzație, în Italia, acolo unde s-a stabilit în urmă cu câțiva ani.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) 

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut cele mai noi imagini cu femeia care a pus pe jar întreaga suflare a reprezentaților sexului tare. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Chiar dacă a renunțat să mai joace în filme pentru adulți, Oana Oprea, așa cum este trecută în buletin, pare că nu poate să stea departe de industria erotică. Așa că, de o bună perioadă de timp, fosta asistentă TV și-a găsit un job pe măsură. Mai exact, Eva Kent ”prestează”, mai nou, show-uri live, la bară.(NU RATA, AICI: NOUA IUBITĂ A PUS STĂPÂNIRE PE ILIE NĂSTASE)

”Acum mă ocup de show-uri live. Dansez la bară și fac show în cluburi. Totul este live. Îmi place ce fac și câștig foarte bine. Chiar dacă e obositor, nu am de ce să mă plâng. Îmi merge foarte bine și sunt fericită”, a declarat Eva Kent, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cu toate că a trecut de prima tinerețe, Eva Kent este într-o formă de zile mari. Starleta a renunțat la nuanța blondă a părului, cea care a făcut-o celebră, și chiar a slăbit considerabil. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Eva Kent a ajuns de nerecunoscut

Eva Kent a jucat în filme pentru adulți

Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, este din Turnu Severin şi a devenit cunoscută după ce a jucat în filme pentru adulţi. A acceptat să joace după ce l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină impresar în timpul unei vacanţe în Italia. Acesta a sfătuit-o să accepte roluri în astfel de filme, oferindu-i suma de 6.500 de euro. Oana şi-a luat numele de scenă Eva Kent şi a semnat rapid un contract cu o agenţie din Ungaria. Apoi, vedeta a revenit în România, a ajuns asistenta lui Dan Capatos la ”Un show păcătos” și, după ce a cunoscut celebritatea și s-a iubit cu fiul unui milionar, a plecat înapoi în Italia, loc în care lucrează ca model.

Citește și...