Cel mai controversat cuplu din Romania a luat o decizie socanta! Vinde tot si pleaca sa faca inconjurul lumii intr-o caravana!

Publicat: 06/01/2014 | 00:39

Unul dintre cele mai atipice cupluri din Romania, Israela si Liviu Vodovoz se pregatesc sa renunte la Romania si sa traiasca visul american! Si-au transformat dramele in scenarii de film, iar acum sunt pe punctul de a le ecraniza chiar la Hollywood.
 

Cand au aflat despre povestea lor de dragoste multi s-au uitat la ei ca la primul episod din “Dosarele X”. Ea milionara, el un simplu bacauan care traia de pe o zi pe alta, s-au indragostit nebuneste unul de altul desi diferenta de varsta intre ei este de 30 de ani!

Israela si Liviu isi doresc doi copii, motiv pentru care se gandesc serios sa depuna dosarul pentru adoptie
Israela si Liviu isi doresc doi copii, motiv pentru care se gandesc serios sa depuna dosarul pentru adoptie

S-au casatorit si au trait fericiti, pana acum, intr-o locatie de povesti, din Maramures. Scenariul filmului sta sa se schimbe insa dupa ce toate afacerile Israelei Vodovoz (72 de ani) sunt pe punctul de a fi ingropate din cauza crizei financiare, recunoaste ea.

Israela si sotul ei vor sa plece din Romania

Celebrul cuplu si-a scos la vanzare pensiunea din Viseul de Sus in care a investit un million de euro, a renuntat la toate afacerile imobiliare in care era actionara si, inainte de toate, a tras obloanele si peste o alta pensiune din Calarasi.

israela

“Afacerile sunt adormite, intr-adevar, insa nici nu ne-am propus sa tinem 25 de ani de pensiunea asta in care am investit un million de euro. Ganditi-va ca am platit tot cu lichiditati, nu am facut niciun imprumut in banca. Problema lichiditatilor o am de fapt acum, pentru ca mai sunt terenuri de vanzare, insa criza a tras in jos preturile. Asta nu inseamna ca o sa vindem casa de oaspeti cu aceeasi bani investiti, pretul este negociabil. Nu am ajuns la fundul sacului, avem inca doua masini si o casa”, a declarat Israela pentru Cancan.ro.

Casa de oaspeti in care Israela a investit un milion de euro este scoasa la vanzare

Chiar si-asa, cei doi soti care au facut senzatie cu povestea lor de dragoste intentioneaza sa plece din Romania, in cel mai scurt timp, dupa ce au gandit un plan de “redresare financiara”.

Una dintre cele mai recente instantanee in care apar cei doi indragostiti
Una dintre cele mai recente instantanee in care apar cei doi indragostiti

“Plecam in America! Fiecare inceput are un sfarsit programat… Liviu a scris un scenariu de film inspirat din viata lui reala, experienta avuta intr-un orfelinat, iar eu o sa scriu o carte, tot autobiografica, cu putina fictiune. Chiar daca sunt proiecte de suflet, speram sa devina si profitabile. Planul de baza este insa sa facem inconjurul lumii cu o caravana. Ba chiar mi-as dori ca aceasta experienta sa se transforme intr-un reality show”, spera milionara.

(M.A.)
 

Citește și...