Cel mai secetos an pentru Florin Salam! In timp ce el se ruga la ploile cu bani, Loredana Chivu a fost inundata cu… euro

Publicat: 20/01/2014 | 00:48
Cel mai secetos an pentru Florin Salam! In timp ce el se ruga la ploile cu bani, Loredana Chivu a fost inundata cu… euro

Invitata la o petrecere cu lautari, Loredana Chivu i-a lasat pe toti cu gura cascata atunci cand a inceput sa danseze. Cativa barbati cu dare de mana au inceput sa ii bage blondinei bani la sutien si asa a strans mai mult bacsis decat Salam!

Face ce face si scoate bani si din piatra-seaca! Desi are un salariu oficial de 500 de euro pe luna, Loredana Chivu ajunge sa castige si 10.000 de euro pe luna. Cum reuseste?

In timpul dansului, Loredanei i-a iesit sanul din bustiera
In timpul dansului, Loredanei i-a iesit sanul din bustiera

Pe langa job-ul de asistenta TV, blondina strange bani buni din petrecerile private la care participa. Nu oricum, ci cu toti nurii la vedere. 

Barbatii i-au bagat sute de euro la sutien!

loredana chivu

De altfel, pentru simpla ei prezenta la un eveniment, Loredana percepe un tarif de 500 de euro. Daca trebuie sa si danseze ori sa renunte la un articol vestimentar, Loredana incaseaza aproximativ 1.500 de euro.

loredana chivu

Saptamana trecuta, asisteta TV si-a facut aparitia intr-un restaurant de manele, unde a petrecut pana in zorii zilei. Imbracata extrem de sumar, blondina a facut ravagii in randul barbatilor, atunci cand a inceput sa isi unduiasca formele.

 

CITESTE SI:

Loredana Chivu, super-sexy la baie! Fesele ei goale i-au innebunit pe barbati: „Ce fund f***bil!”

Loredana Chivu, facuta cu ou si cu otet de cea mai buna prietena: „M-a tradat de multe ori. Are zece fete!”

 

Cativa invitati cu dare de mana, dornici sa o cucereasca pe Loredana si vrajiti de miscarile ei mai mult decat provocatoare, au inceput sa ii bage acesteia in sutien bacnote de 100 si 500 de euro.

Loredana Chivu

Dimineata, Lori s-a trezit brusc atunci cand si-a dat seama ca stransese peste 2.000 de euro numai din bacsis. Asa a castigat, intr-o singura noapte, numai din spaga, mai mult decat Florin Salam pentru un recital de doua ore, in care clientii arunca mii de euro pentru dedicatii.

A fost ceruta in casatorie de un italian!

Loredana, alaturi de bunul ei prieten, Adrian Pescariu
Loredana, alaturi de bunul ei prieten, Adrian Pescariu

In decembrie, Loredana si-a facut de cap intr-un restaurant de manele, iar miscarile sale lascive i-au pus „capac” unui om de afaceri italian.

Si omului i-a placut atat de mult ce vedea si isi dorea, incat i-a cerut sa renunte la tot si sa se mute cu el in Italia. De asemenea, afaceristul i-a pus la picioare un imperiu asistentei TV, promitandu-i ca ii va oferi tot ceea ce isi doreste. Loredana a refuzat oferta, insa tine legatura cu italianul.

 

Claudia Balan

Citește și...