Cine este bărbatul bătut cu bestialitate de şeful Poliţiei din Bolintin Vale! S-a ales şi cu o amendă colosală

Publicat: 24/04/2020 | 14:07
Cine este bărbatul bătut cu bestialitate de şeful Poliţiei din Bolintin Vale! S-a ales şi cu o amendă colosală

O anchetă penală a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, iar comisarul Costel Șerban este anchetat penal pentru purtare abuzivă. Totodată, Corpul de Control al IGPR a fost trimis la IPJ Giurgiu pentru a analiza managementul inspectorului-șef, numit în funcție pe 21 decembrie 2018, informează antena3.ro.

Scandalul a pornit de la o înregistrare publicată ieri pe rețelele sociale, în care mai mulți polițiști și jandarmi, în frunte cu comisarul Costel Șerban – îmbrăcat în civil -, lovesc cu pumnii și cu picioarele un tânăr care era imobilizat la pământ. Polițiștii au intervenit pentru a pune capăt unei petreceri desfășurate în fața unei curți, protagoniştii petrecând cu muzică și băuturi alcoolice. Aceștia au fost amendați, de altfel, cu 13.000 de lei, însă modul în care s-a comportat șeful Poliției din Bolintin Vale a stârnit numeroase comentarii critice.

Tânărul care a fost lovit după ce era imobilizat la pământ se numește Mustafa Ion și are 21 de ani.

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL CÂT CASA LA BALOTEȘTI! AU INTRAT ÎN SCARA BLOCULUI ȘI … ”L-AU OMORÂT, L-AU OMORÂT!” VIDEO)

Cred că e un om bolnav la cap și în stresul ăsta (..) a cedat”

Sociologul Gelu Duminică consideră că lumea este oripilată de indivizii teribiliști din unele cartiere sărace, dar există și ”șmecheri în uniforme” care devin, dintr-o dată, ”zei”. Din punctul de vedere al sociologului, un polițist nu are cum să acționeze astfel, el meritând să suporte, la rândul său, rigorile legii.

“Lumea a fost oripilată de șmecherii din cartierele astea sărace. Dar pe șmecherii ăștia din uniforme, care cred că uniforma îi transformă în zei, care pot să distrugă vieți de oameni, îi vede cineva? Legea e una și pentru unul, și pentru altul. Eu sper din tot sufletul ca șeful ăla de la poliție să înfunde pușcăria, pentru că pentru ceea ce a făcut domnia sa este pasibil de pușcărie, este abuz de putere: de la trei luni la trei ani de pușcărie, zice Codul penal, articolul 248. Cred că e un om bolnav la cap și în stresul ăsta, dat de misiunile repetate, a cedat. Un om sănătos la cap, un om care înțelege să aplice legea, nu are cum să acționeze așa! Ceilalți stau și se uită: «Dă-i, mă, dă-i, mă!». Cred că ar fi venit și ei să dea vreo două, dar ăsta era mai mare în rang și se simțea el mai bine atunci”, a concluzionat sociologul Gelu Duminică, potrivit digi24.ro.

(VEZI ȘI AICI: E SCANDAL CU ROMÂNII LA O FERMĂ DE SPARANGHEL DIN GERMANIA! TOTUL A FOST POSTAT PE FACEBOOK VIDEO)