City şi Arsenal, calificate cu emoţii în sferturile Cupei EFL!

Publicat: 25/10/2017 | 11:31

Liderul la zi din Premier League, Manchester City, a avut nevoie de penalty-uri pentru a accede în sferturile de finală ale „Cupei EFL” din Anglia. În partida disputată pe „Etihad Stadium” din Manchester, „cetăţenii” nu au reuşit să se desprindă de Wolverhampton, formaţie aflată pe primul loc în „Championship” în timpul regulamentar dar nici în cele două reprize de prelungiri, având nevoie de loviturile de la 11 metri unde precizia lui De Bruyne, Toure, Sane şi Aguero a făcut diferenţa de la oaspeţi marcând de la punctul cu var doar Bonatini. 

Şi Arsenal a tremurat pentru calificarea în următorul act al „Cupei EFL” din Anglia.

Deşi plecau ca mari favoriţi în meciul de pe „Emirates” în faţa a 55.000 de fani cu formaţia Norwich, aflată pe locul 6 în „Championship”, „tunarii” au avut nevoie de prelungiri pentru a se califica. Norwich a condus până în minutul 85 prin golul marcat de Murphy în minutul 34 şi a fost aproape de aprduce surpriza însă nou inspiraţia lui Wegner a decis soarta partidei. La câteva secunde după ce a intrat pe teren, Nketiah a restabilit egalitatea în minutul 85 ducând meciul în prelungiri. Tot Nketiah avea să decidă soarta calificării, reuşind golul decisiv în minutul 96.

Astăzi se vor disputa ultimele douăp partide din faza optimilor de finală ale „Cupei EFL”. Meciurile se anunţă a fi extrem de interesante, opunând echipe din Premier League: Chelsea- Everton şi Tottenham- West Ham, cele două jocuri fiind programate de la orele 21:45 respectiv 22:00.

 

Iată rezultatele optimilor Cupei EFL.         

 Arsenal- Norwich 2-1 d.prel.       

Bournemouth- Middlesbrough 3-1

Bristol City- Crystal Palace 4-1

Leicester- Leeds 3-1 

Swansea- Manchester Utd 0-2   

Manchester City- Wolves 4-1 d.pen.   

 

miercuri, 25 octombrie

Chelsea- Everton, ora 21:45

Tottenham- West Ham, ora 22:00

 

Cristi P.

             

Citește și...