Coincidența uluitoare dintre Marcel Toader și Răzvan Ciobanu. Cui s-au ”spovedit” înainte să moară… E vorba despre o cunoscută avocată!

Autor: Keva Iosif
Publicat: 05/08/2019 | 23:28

Chiar dacă, în viața de zi cu zi, nu aveau nicio legătură unul cu celălalt, Răzvan Ciobanu și Marcel Toader au avut alături, înainte de momentul fatidic, același om care le-a purtat de grijă. Este vorba despre o avocată celebră, din București, care câștigă procese pe bandă rulantă și este preferată de vedete. (VEZI ȘI: BOALA SECRETĂ DE CARE SUFEREA MARCEL TOADER)

Moartea lui Marcel Toader (56 de ani) – ca și cea a lui Răzvan Ciobanu (43 de ani) – a fost una subită, fără ca ceva să prevestească asta, însă ambele cazuri asimilează foarte multe coincidențe. Fostul soț al Gabrielei Cristea și-a trăit ultimele clipe din viață la o masă, alături de prieteni, întocmai ca regretatul designer, care a sfârșit ulterior într-un tragic accident de mașină.

În cazul lui Marcel Toader, care a făcut infarct, medicii au încercat să-l resusciteze aproape o oră, însă inima lui a refuzat să mai bată și s-a constatat decesul. Amândoi cu o viață amoroasă controversată, și nu numai, înainte să moară aceștia au apelat la serviciile unei avocate care, sperau ei, să-i ajute în problemele pe care le aveau în a-și recupera bunuri și bani de la diverși cunoscuți. Avocata căreia ambii i-au trecut pragul este foarte cunoscută și apreciată, acesta fiind și motivul pentru care este invitată foarte des pe la televiziuni. (NU RATA: CE AU GĂSIT MEDICII ÎN CORPUL LUI RĂZVAN CIOBANU)

„Cui îi dai pe datorie, nu mai calcă-n prăvălie”

Marcel Toader a scris inclusiv un mesaj de ”intimidare” pentru toți care au rămas datori față de el, imediat după ce a bătut palma pentru o colaboare cu celebra avocată.

Vine o vreme când oamenii pe care i-ai ajutat și i-ai împrumutat nu mai țin cont nici de ” prietenie”, nici de „gradul de rudenie”, și-atunci îți spui: STOP ! Gata, ajunge ! 🤔🤔🤔 Acum trec la fapte și apelez la instanțele de judecată !🙏🙏🙏 Știu că nu o să le convină asta, dar nici eu nu mai pot aștepta !😫😫😫” Cui îi dai pe datorie, nu mai calcă-n prăvălie. Pierzi prietenii și bani și-i mai capeți și dușmani, a fost unul dintre ultimele mesaje publicate de Marcel Toader pe Facebook.

„Cred că trebuie să îți cumpăr agende noi”

Inclusiv Răzvan Ciobanu a transmis un mesaj pentru datornici, după ce a ”parafat” colaborarea cu aceeași avocată pe care Marcel Toader a contactat-o ulterior. (VEZI ȘI: Drama neștiută din familia lui Gheorghe Dincă: “De la băiat i s-a tras moartea…”)

Ieri și astăzi am avut de pus la punct multe lucruri ce țin de partea legală… și cum ar fi putut arăta avocatul care să mă reprezinte, dacă nu blondă, frumoasă cu stiletto și geantă (…)? Bașca aș spune, nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greșelile, așa cum vreau să și le asume și cei care greșesc față de mine. (…) știe la ce s-a înhămat și, după o săptămână împreună, încă mai am să-i povestesc lucruri. Cred că trebuie să îți cumpăr agende noi, pe a ta ai cam umplut-o cu mine”, scria Răzvan Ciobanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...