Asta schimbă tot! Ce au găsit medicii în corpul lui Răzvan Ciobanu

Publicat: 09/07/2019 | 14:48
Asta schimbă tot! Ce au găsit medicii în corpul lui Răzvan Ciobanu

În a doua zi de Paște, vestea cutremura showbiz-ul: Răzvan Ciobanu se stingea din viață în urma unui accident rutier, petrecut între Săcele și Năvodari. S-a speculat atunci că designerul consumase mai multe substanțe interzise.

Analizele au demonstrate că Răzvan Ciobanu cunsumase trei feluri de substanțe. Specialistii au determinat și ce droguri consumase Rizvan Ciobanu inainte de tragicul accident. Conform antena3.ro, fostul creator de modă consumase trei tipuri de droguri inainte de urca la volan. In momentul de fata, singurul drog care poate fi confirmat este cocaina. De altfel, Razvan Ciobanu recunoscuse că este dependent.

„Au fost mai multe etape pana acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost gasite mai multe substante pozitive. Acum, etapa urmatoare este ca fiecare dintre aceste substante sa fie luate in parte si analizate, determinate cantitativ, de doua instrumente. Dupa ce se va stabili cantitatea fiecarei substante din cele care au iesit pozitive, raportul va arata si cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut sa aiba asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigatii Adina Anghelescu, pentru antena3.ro.

Citește și...