Concurentă de la Românii au talent, ucisă. Tragedie la emisiunea de la Pro TV VIDEO

Publicat: 01/06/2019 | 09:50
Concurentă de la Românii au talent, ucisă. Tragedie la emisiunea de la Pro TV VIDEO

Alla Klyshta o concurentă de 33 de ani care a participat la show-ul Românii au talent, sezonul 9, a fost ucisă! Conform datelor prezentate de poliție, iubitul ucrainencei a fost acela care i-a pus capăt zilelor.

Citește și: Alla Klyshta, interviu sfâșietor după ce a făcut show la Românii au Talent. Ce a spus artista despre iubitul ei, înainte ca acesta să o omoare

Alla s-a remarcat pe scena Românii au talent la ultimul sezon, când și cei patru jurați, Călinescu, Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, au aplaudat-o în picioare pentru numărul de excepție făcut cu cercul.

Citește și: Motivul cumplit pentru care fosta concurentă de la Românii au Talent a fost ucisă de iubit

Potrivit rapoartelor Poliției, un prieten al tinerei a fost arestat, fiind principalul suspect. Prietenii artistei au confirmat poliției că acesta ar fi chiar iubitul ei. “Încă nu putem să credem, este groaznic”, a declarat unul dintre apropiaţii tinerei. Bărbatul arestat este și el acrobat și lucra la un circ local, din Germania.

Citește și: Unde au găsit politiștii trupul neînsuflețit al concurentei de la Românii au talent. Alla Klyshta a fost ucisă de iubit

(CITEȘTE ȘI: ”MOWGLI DE ROMÂNIA” A FĂCUT JURIUL DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” SĂ SE ÎNTREACĂ ÎN APRECIERI! ”ESTE FASCINANT CE SIMȚ RITMIC AI”)

”Sunt bucuros să revin în show-ul pe care-l iubesc. E un sentiment foarte plăcut, similar celui pe care-l trăiești atunci când te întorci acasă după mult timp și abia aștepți să te reîntâlnești cu cei dragi. Mă refer aici la colegi, dar și la cei mai talentați români, cu care voi avea privilegiul să interacționez din nou. Eu, Andra, Andi și Florin ne dorim să scoatem la iveală talentul suprem. Eu mă voi îngriji în mod special, în stilul meu caracteristic, să scot la iveală numai talentul din această emisiune”, a fost discursul lui Mihai Petre, după numărul tinerei ucrainence.

Citește și...