Alla Klyshta, interviu sfâșietor după ce a făcut show la Românii au Talent. Ce a spus artista despre iubitul ei, înainte ca acesta să o omoare

Publicat: 01/06/2019 | 13:11

Alla Klyshta a oferit un interviu emoționant după ce a făcut show la “Românii au talent”, unde a venit cu un număr de hoola hoop pentru care a primit aplauze minute în șir. În timpul mărturisirilor făcute în urmă cu trei luni, artista a spus cum și-a descoperit acest talent, dar și care a fost cel mai fericit moment din viața ei, dar și gest frumos a făcut pentru fostul ei iubit.

Citește și: Motivul cumplit pentru care fosta concurentă de la Românii au Talent a fost ucisă de iubit

Alla Klyshta, interviu sfâșietor după ce a făcut show la “Românii au talent”

Acrobata Alla Klyshta a dezvăluit că și-a descoperit pasiunea pentru hoola hoop accidental, iar cel mai fericit moment din viața ei a fost acela când a dansat prima dată în fața membrilor familiei sale, despre care a spus: “Nu o să uit niciodată sentimentul ăla. Și îngrijorarea pentru că nu știam ce vor avea ei de spus despre performanța mea, despre acest hobby al meu”. Întrebată dacă mai are alte talente, ea a spus că îi place să gătească și să croșeteze; iar ultima creație vestimentară manuală a fost pentru fostul iubit, semn că ea și călăul său nu mai formau un cuplu în urmă cu trei luni.

Citește și: Unde au găsit politiștii trupul neînsuflețit al concurentei de la Românii au talent. Alla Klyshta a fost ucisă de iubit

“Primul meu job a fost de dansatoare. În teatrul în care lucram am găsit, la un moment dat, un hoola hoop. Ăsta a fost debutul meu în viața hoola hoop. Hoola hoop înseamnă totul pentru mine. Cu cât mă pot învârti mai mult, cu atât sunt mai fericită.
Da, îmi place să gătesc și să cos. Ultima data am croșetat un pulover pentru fostul meu prieten. Și aș putea să stau în bucătărie toată ziua”, a declarat Alla Klyshta într-un interviu făcut public pe 12 februarie, relatează romaniiautalent.protv.ro.
Dansatoarea de hoola hoop le-a mai dezvăluit jurnaliștilor de la Pro TV că nu a luat cursuri pentru această pasiune și că nu știe de unde a moștenit talentul, pentru că majoritatea rudelor sale sunt doctori și profesori.

“Primul număr pe care l-am făcut în fața familiei mele. Nu o să uit niciodată sentimentul ăla. Și îngrijorarea pentru că nu știam ce vor avea ei de spus despre performanța mea, despre acest hobby al meu. Am oameni pe care îi apreciez, dar nu în acest domeniu, nu au legătură cu hoola hoop. O apreciez, de exemplu, pe Beyonce, e o femeie foarte puternică.

Primul număr pe care l-am făcut în fața familiei mele. Nu o să uit niciodată sentimentul ăla. Și îngrijorarea pentru că nu știam ce vor avea ei de spus despre performanța mea, despre acest hobby al meu”, a mai mărturisit regretata artistă care era originară din Ucraina.

Provocată să nominalizeze Cel mai fericit moment al ei de până acum și unul pe care ar vrea să-l uite”, ea a răspuns: “Fericirea de care am spus, când am făcut primul meu număr de hoola hoop în fața familiei mele.  Un moment pe care aș vrea să-l uit? Trădarea persoanei pe care o iubeam… Iert prea repede și mă încred prea ușor în oameni care nu merită încrederea mea. Eu cred mereu că oamenii sunt mult mai buni și că nu joacă un rol”.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020