Unde au găsit politiștii trupul neînsuflețit al concurentei de la Românii au Talent. Alla Klyshta a fost ucisă de iubit

Publicat: 01/06/2019 | 11:09

Au apărut informații noi în legătură cu moartea înfiorătoare a artistei Alla Klyshta, care a participat sezonul acesta la “Românii au talent”. Presa din Germania, dar și cea din Ucraina, unde era extrem de iubită acrobata, a făcut publice amănuntele oferite de polițiștii care anchetează acest caz șocant. Suspectul principal este iubitul Allei Klyshta, care a fost deja arestat.

Citește și: Alla Klyshta, interviu sfâșietor după ce a făcut show la Românii au Talent. Ce a spus artista despre iubitul ei, înainte ca acesta să o omoare

Trupul fostei concurente de la “Românii au talent”, Alla Klyshta, găsit în râul Rin

Alla Klyshta avea de onorat o invitație la Europa Park din Frankfurt, în urmă cu mai bine de o săptămână. Din nefericire, ea nu a apărut ca să facă spectacolul pe care îl promisese, iar organizatorii și-au dat seama că ceva nu este în regulă. Ulterior, fratele ei a venit din Ucraina în Germania și a dat-o dispărută, relatează jurnaliștii de la sol.de. După numeroase căutări și cercetări, corpul acrobatei de 33 de ani a fost descoperit în apele râului Rin, în apropiere de Rust, o comună din landul Baden-Württemberg.

Citește și: Motivul cumplit pentru care fosta concurentă de la Românii au Talent a fost ucisă de iubit

Surse din ancheta deschisă în urma morții artistei Alla Klyshta au dezvăluit că ea nu a fost ucisă în locul în care a fost găsit trupul său, potrivit mannheim24.de. În memoria fostei concurente de la “Românii au talent” au fost făcute publice numeroase mesaje emoționante.

“Inima mea e frântă, eu nu pot accepta ideea că cineva cu un suflet rău ar putea face acest lucru unei astfel de persoane frumoase ca tine, copilul meu. Te voi păstra în inima mea pentru totdeauna. Sper că justiția va câștiga, știu că asta nu te poate aduce înapoi cu noi, dar meriți dreptate.  Ai fost un înger pe pământ și acum eşti un înger frumos în cer, copilul meu! Nu te pot lăsa să pleci, îmi este frică de această lume crudă. Aș vrea să mă trezesc din acest coșmar. Trimit familiei tale și oricui te iubește multă putere. O parte din mine a plecat cu tine… Te voi iubi pentru totdeauna, draga mea prietenă!” este mesajul transmis de una dintre prietenele regretatei acrobate Alla Klyshta.

Din nefericire, sezonul #9suprem al emisiunii “Românii au talent” a fost îndoliat și de moartea gimnastei Emma Neagu, care a pierdut lupta la viață cu o maladie cumplită.

Citește și...