Motivul cumplit pentru care fosta concurentă de la Românii au Talent a fost ucisă de iubit

Publicat: 01/06/2019 | 12:09

Alla Klyshta, dansatoarea de hoola hoop care a făcut senzație la “Românii au talent” cu numărul ei, a avut o discuție serioasă cu fostul iubit înainte ca acesta să își pună în aplicare planul diabolic de a o ucide. Cântăreața Chris Kolonko a dezvăluit ce i-a spus acrobata celui care avea să-i devină călău, dar și cum a fost povestea de iubire dintre cei doi. 

Citește și: Alla Klyshta, interviu sfâșietor după ce a făcut show la Românii au Talent. Ce a spus artista despre iubitul ei, înainte ca acesta să o omoare

Motivul pentru care Alla Klyshta ar fi fost ucisă de fostul iubit

Artista Chris Kolonko a cunoscut-o pe Alla Klyshta și pe fostul ei iubit iarna trecută la “Kunz Theater”, în orașul german Saarbrucken. Cunoscuta cântăreață a devenit prietena dansatoarei de hoola hoop, iar aceasta i-a mărturisit la un moment dat că relația ei cu partenerul său de viață a fost una cu suișuri și coborâșuri, iar problemele dintre ei au jucat un rol foarte important în involuția povestei lor de iubire. Vedeta Chris Kolonko a dezvăluit în cadrul unui interviu că Alla Klyshta i-a spus iubitului ei la un moment dat că ei “nu mai formează un cuplu, însă pot colabora împreună în continuare”, relatează sol.de. În trecut, Alla Klyshta și bărbatul care a omorât-o au făcut spectacol pe scenele pe care au performat.

Citește și: Unde au găsit politiștii trupul neînsuflețit al concurentei de la Românii au talent. Alla Klyshta a fost ucisă de iubit

Pe contul de Instagram al fostei concurente de la “Românii au talent” apare o poză în care ea apare alături de un alt partener, iar faptul că fostul iubit ar fi fost înlocuit ar putea reprezenta un motiv pentru care bărbatul și-ar fi ieșit din minți și a ucis-o. “N-am crezut niciodată că în moartea ei ar putea fi implicat iubitul ei”, a mai mărturisit cu lacrimi în ochi Chris Kolonko.

La sfârșitul lui februarie și începutul lui martie, Alla Klyshta a fost într-o vacanță superbă în Thailanda, iar fotografiile făcute în locurile exotice în care s-a relaxat sunt ultimele postări de pe contul ei oficial de Facebook. Pe 10 februarie, după ce a fost difuzat la Pro TV numărul ei de la “Românii au talent”, acrobata a postat un video, însoțit de mesajul: “Romania ?? Got Talent ? 2019 ?.#romaniiautalent #gottalent #romania #hulahoop #standingovation #allaklyshta #hulaqueen #huladance #performance #queen”.

Din nefericire, sezonul #9suprem al emisiunii “Românii au talent” a fost îndoliat și de moartea gimnastei Emma Neagu, care a pierdut lupta la viață cu o maladie cumplită.

Citește și...