Cornel Galeș a răbufnit. Ce face văduvul Ilenei Ciuculete în Spania şi cine e, de fapt, fata din piscină

Autor: A.N.
Publicat: 24/08/2019 | 16:30

Cornel Galeș a răbufnit. Ce face, de fapt, văduvul Ilenei Ciuculete în Spania. 

În ultima vreme, s-a tot speculat că fostul soț al Ilenei Ciuculete și-ar fi vândut toate bunurile, s-ar fi mutat din România și ar fi luat-o de la zero în Spania. După o absență destul de lungă din mediul online, Cornel Galeș a publicat o fotografie, lângă piscină, în curtea unei vile somptuoase. (CITEȘTE ȘI: CE AVERE DEȚINEA DE FAPT ILEANA CIUCULETE + CÂT AR FI CHELTUIT CORNEL GALEȘ PENTRU ÎNMORMÂNTARE. E VORBA DE…)

În piscină era și o fetiță, despre care presa a spus că ar fi fiica iubitei lui, Viviana.. Cornel Galeș a reacționat și a spus adevărul gol-goluț despre presupusa lui mutare în Spania, dar și cine este de fapt fetița din piscină.

”Eu, personal, respect jurnaliștii români , dar iresponsabilitatea unor știri mincinoase sunt de neacceptat. În poza de mai jos sunt în locația unui prieten unde sunt invitat frecvent , iar în apă este fiica sa în vârstă de 10 ani”, a mărturisit Cornel Galeș pentru CANCAN.RO.

â

Ce sume a fost obligat Cornel Galeș să le plătească fiilor Ilenei Ciuculete

Cornel Galeș a fost obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care  l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit deciziei judecătorilor, soțului Ilenei Ciuculete îi revine suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasati din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor. Decizia magistraților nu a fost definitivă, putând fi atacată cu apel. (VEZI ȘI: MUGUREL SFETCU, FIUL ILENEI CIUCULETE, SUFERĂ DE ACEEAȘI BOALĂ CARE I-A RĂPIT MAMA? ESTE OBLIGAT SĂ IA MEDICAMENTE PENTRU REGENERARE CELULELOR HEPATICE)

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile.
Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită „Privighetoarea Gorjului”. Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.
Citește și...