Cristian Borcea l-a dat de gol pe Pulhac, noua senzație de la Exatlon. “A dormit printre gândaci și cu trei pături pe el!”

Publicat: 24/09/2018 | 12:07

Cristi Pulhac este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la cea de-a doua ediție a show-ului Exatlon. Are o condiție fizică excelentă și este obișnuit cu condițiile vitrege din Republica Dominicană.

Totuși, înainte să ajungă un fotbalist cunoscut și să câștige foarte mulți bani, Cristi Pulhac a dormit printre gândaci, cu trei paturi pe el. Cel puțin așa susținea Cristian Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, în urmă cu zece ani.

„Despre Pulhac putem spune orice, numai că nu e dinamovist nu! A dormit în cămin la Dinamo printre gândaci și cu trei pături pe el. La fel și Goian, care a jucat perfect de câte ori s-a apelat la el! Este foarte dureros pentru noi”, spunea Cristi Borcea în 2010.

Acum, Cristi Pulhac doarme din nou printre gândaci, de data aceasta la Exatlon. Fostul dinamovist face parte din echipa “Faimoșilor”, unde s-a remarcat prin evoluții foarte bune, încă de la primele episoade.

Citește și...