Croaţia a zdrobit Grecia la Zagreb şi a făcut un pas uriaş spre Mondial!

Publicat: 10/11/2017 | 07:00
Croaţia a zdrobit Grecia la Zagreb şi a făcut un pas uriaş spre Mondial!

Croaţia a luat o opţiune serioasă de calificare la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor după victoria categorică obţinută pe terren propriu cu Grecia, scor 4-1 în manşa tur a barajului pentru marea întrecere fotbalistică a lumii care va avea loc în Rusia anul viitor. Golurile coraţilor au fost marcate de Modric (min. 13- pen.),  Kalinic (min.19), Perisic (min. 33) şi Kramaric (min.49), în timp ce pentru greci a punctat Sokratis (min. 30)

Mari favoriţi la calificare, croaţii au început în forţă meciul de pe stadionul „Maksimir” din Zagreb şi după 19 minute de joc aveau deja un avantaj de două goluri pe tabela de marcaj prin reuşitele lui Modric (min. 13- pen.),  Kalinic (min.19). Grecii au dat semne de revenire şi au lăsat senzaţia că pot amâna verdictul în privinţa calificării la Mondial pentru retur, reuşind să reducă din handicap în minutul 30 prin Sokratis.

Croaţii au punctat însă din nou după doar trei minute de joc, prin Perisic, 3-1 fiind şi scorul înregistrat după prima repriză.

Cel care avea să elimine de tot suspnasul în privinţa calificării a fost Kramaric care în minutul 49 a punctat pentru 4-1, reuşita sa stabilind şi scorul final, Croaţia fiind practic ca şi calificată la Mondial după acest rezultat, fiind greu de crezut că grecii vor avea forţa de a întoarce scorul în retur.

                                     

Iată echipele în Croaţia- Grecia, scor 4-1:

 

Croaţia: Subasic- Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic- Rakitic, Brozovic- Kramaric (min. 82 Vlasic), Modric (min. 89 Pasalic), Perisic- Kalinic (min. 76 Rebic)

Antrenor: Zlatko Dalic

 

Grecia: Karnezis- Maniatis (min. 46 Retsos), Papadopoulos, Sokratis, Tzavellas- Samaris (min. 62 Tachtsidis), Tziolis- Zeca, Fortounis, Stafylidis (min. 71 Bakasetas)- Mitroglou

Antrenor: Michael Skibbe

 

Cristi P. 

Citește și...