Croaţia- Grecia, astăzi în barajul pentru Mondialul din Rusia!

Publicat: 09/11/2017 | 07:00
Croaţia- Grecia, astăzi în barajul pentru Mondialul din Rusia!

Croaţia porneşte ca mare favorită în dubla cu Grecia din barajul pentru claificarea la Campionatul Mondial din 2018. Manşa tur a barajului dintre cele două reprezentative, se va desfăşura în această seară de la ora 21:45 pe stadionul „Maksimir” din Zagreb. 

Croaţia a ajuns să dispute barajul pentru Mondialul de anul viitor di Rusia duăă ce a încheiat pe locul 2 grupa I preliminară a CM, grupă considerată de toţi specialiştii a fi cu adevăprat „grupa de foc” a preliminariilor, o grupă câştigată surprinzător de Islanda, din care au mai făcut parte Ucraina, Turcia, Finlanda şi Kosovo.  Cu două etape inainte de finalul campaniei de calificare, Croaţia, Islanda Turcia şi Ucraina aveau şanse reale de a se califica de pe primul loc la Mondial şi să evite emoţiile barajului. Cu toate că a fost mai multe etape lider în grupă, croaţii au fost nevoiţi până la urmă să se mulţumească doar cu locul secund, care le-a asigurat prezenşţa la baraj, Islanda fiind echipa din grupa I calificată direct la Mondialul din Rusia de anul viitor.

Chiar dacă au pierdut doar un singur meci în preliminarii, Grecia este cotată de specialişti cu şanse mici de a trece de puternica formaţie a Croaţiei, echipa antrenată de către Ante Cacic fiind mare favorită la calificare.

Grecia a facut parte din grupa H a preliminariilor pentru Mondial, grupa fiind câştigată detaşat de Belgia, care a terminat grupa cu 28 de puncte, în timp ce Grecia a terminat pe 2, cu 19 puncte, cu două  mai multe decât principala rivală, Bosnia. Singurul meci pierdut de greci în preliminarii a fost pe teren propriu cu Belgia.

 

Iată echipele probabile în Croaţia- Grecia:

 

Croaţia: Subasic- Vrsaliko, Vida, Lovren, Pivaric – Rakitic, Modric-  Brozovic, Kramaric, Perisic – Mandzukic.

 

Grecia: Karnezis- Torosidis, Sokratis, Papadopoulous, Tzavellas- Zeca, Samaris- Tziolis, Stafylidis, Fortounis-  Mitroglou.

 

Cristi P.              

 

Citește și...