Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Cu cine s-a iubit Bianca Drăgușanu și câți dintre foști au bătut-o

Cu cine s-a iubit Bianca Drăgușanu și câți dintre foști au bătut-o

De: Delina Filip 18/02/2021 | 17:30
Cu cine s-a iubit Bianca Drăgușanu și câți dintre foști au bătut-o
Cu cine s-a iubit Bianca Drăgușanu și câți dintre foști au bătut-o

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri sau nu, însă puțini sunt la curent cu poveștile ei de dragoste. Iată pe cine a iubit vedeta cu patos, dar și cine a tratat-o așa cum nimeni n-ar trebui să trateze o femeie. 

În 1999, Bianca Drăgușanu a avut o primă apariție televizată, la emisiunea “Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu la Antena 1, unde venise să recâștige iubirea unui tânăr, pe nume Mihai Mătușoiu. Vedeta avea doar 16 atunci și spera să rămână cu primul bărbat din viața ei pentru tot restul zilelor. Destinul, însă, a dus-o ulterior în brațele altui bărbat.

VEZI ȘI AM AFLAT CE DECIZIE A LUAT INSTANȚA ÎN PROCESUL EX-IUBITULUI BIANCĂI DRĂGUȘANU!

Coco Păun a fost primul bărbat care a snopit-o în bătaie pe Bianca Drăgușanu

La vârsta de 20 de ani, Bianca l-a cunoscut pe Coco Păun, bărbatul cu care blondina a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au despărţit după patru ani de amor nebun. În această relație, pentru prima dată, Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu violența fizică. De atunci, vedeta are urme pe picioare, urme pentru care a fost nevoie de mai multe operații pentru a le corecta. Motivul pentru care aceasta a luat bătaie este faptul că s-ar fi dus să-i povestească partenerei lui Coco Păun despre relația lor.

Coco Păun a snopit-o în bătaie pe Bianca

“Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins și s-a întâmplat să mă bată pe stradă. M-am gândit că singurul mod de a scapă de el era să mă sinucid. Mă punea în genunchi, pentru că spunea că, în fata lui, eu sunt vinovată, ca l-am adus în stare să mă lovească. Mă ducea la mănăstiri, mă lăsa acolo mai multe zile, le plătea pe măicuțe să mă ajute să-mi revin (…) Aveam un cheag de sănge de mărimea unei pâini”, a declarat Bianca în urmă cu câțiva ani.

Din păcate pentru ea, a trăit un episod terifiant cu acelaşi bărbat, care a bătut-o până a ajuns în comă, la spital: „Ajunsese să nu se mai poata controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el.

Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea sa-i fie amputat unul dintre picioare”.

VEZI ȘI CĂTĂLIN BOTEZATU, DECLARAȚII FĂRĂ PERDEA DESPRE BIANCA DRĂGUȘANU: „NU-MI PLACE CĂ EXAGEREAZĂ CU MĂRIREA BUZELOR, DAR NU E O PĂPUȘĂ GONFLABILĂ”

Bianca Drăgușanu într-o relație cu Cătălin Botezatu

Câteva luni mai târziu, după despărțirea de Coco Păun, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în timp ce făcea dragoste în mare cu designerul Cătălin Botezatu. Cei doi s-au afișat ulterior peste tot împreună și își jurau iubire veșnică.

“Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. ”, povestea Bianca.

Însă și în această relație, s-ar părea că Bianca a avut parte de o mică „corecție” sau cel puțin așa afirma blonda la vremea respectivă. “Mi-a dat două palme, m-a izbit de ușă și asta a fost tot”, a declarat Bianca Drăgușanu la acea vreme, relatează wowbiz.ro. Pe de altă parte, îndrăgitul designer a spus că nu a fost vorba de violență domestică și că doar a împins-o. Totul s-a petrecut într-o noapte, pe la ora 01:00, după ce Cătălin Botezatu a intrat cu cheia proprie în apartamentul ei și după ce i-a aruncat în față câteva reviste mondene.

Adrian Cristea și Victor Slav sunt și ei pe lista Biancăi

După relația cu Cătălin Botezatu, Bianca și-a îndreptat atenția către Adrian Cristea.  Cei doi au trăit o poveste de dragoste tumultoasă, presărată cu multe despărțiri și împăcări. Într-un final, au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, Bianca s-a îndrăgostit de Victor Slav cu care s-a cununat civil pe 6 septembrie 2013. Cununia religioasă și nunta propriu-zisă le-au făcut pe 29 septembrie 2013. Nașii lor de cununie au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni, însă, după ce au devenit soţ şi soţie, cei doi au divorțat.

Povestea însă nu a ajuns la final în 2014. Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a dezvăluit că este însărcinată. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, iar, după aproximativ doi ani de la nașterea fetiței lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să pună punct definitiv relației lor.

Bianca Drăgușanu a mai susținut la un moment dat că fostul fotbalist Adrian Cristea și Victor Slav sunt singurii care nu au lovit-o.

NU RATA PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU, DUPĂ CE A DAT EXPLICAȚII ÎN FAȚA CELOR DE LA DIICOT CRAIOVA PENTRU DOSARUL ÎN CARE ESTE ANCHETAT ALEX BODI | VIDEO

Bianca Drăgușanu, îndrăgostită de Tristan Tate

Bianca s-a cuplat cu Tristan Tate, un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, însă… viziunile diferite în privința vieții și-au pus amprenta asupra relației lor.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit și cu Alex Bodi

În 2019, Bianca Drăgușanu l-a cunoscut pe Alex Bodi și s-a căsătorit civil cu el pe 1 august. Ceremonia a fost organizată în mare secret, iar la eveniment au participat doar câțiva prieteni apropiați. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat însă de afacerist, la notar, pe 10 martie 2020. Apoi, au urmat o serie de despărțiri și împăcări cu momente tensionate, iar acum cu dezvăluirile făcute de Bianca, despre bătăile încasate de la fostul ei soț.

“(…) Mi-am asumat, mi-am asumat faptul că am greșit, pentru că am tăcut și am iertat (…). Pozele pe care vi le-am arătat pe Instagram sunt în urma unor violențe pentru care eu am depus și o plângere. Pentru pozele în care am fost snopită în bătaie, am depus și o plângere penală. 

“Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. (…).

Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii că, de la căldură, se strică”, a mai precizat fosta soție a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău

După ruptura definitivă dintre ea și Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău. Cei doi au petrecut clipe minunate împreună în cel mai populat oraș al Emiratelor Unite Arabe, dar și în Maldive. Însă, nu a durat prea mult nici această relație căci Bianca și Gabi și-au spus adio, iar ea nici nu mai recunoaște că au fost împreună.

“(…). Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că, de la căldură, se stricăa declarat afacerista 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România