Cu consecinte! Colegii de la “Jean Monnet” care au fost in excursie cu profesorul acuzat de viol de o eleva sunt verificati de inspectorii scolari!

Publicat: 07/11/2011 | 00:00
O comisie va analiza comportamentul elevilor care au mers in excursie, inclusiv al adolescentei care a reclamat violul profesorului de sport.

“Un prim pas in cazul Jean Monnet vizeaza analiza modului in care a fost organizata excursia. Analiza va fi organizata de catre o comisie interna desemnata de conducerea scolii. Dupa aceea comisia va analiza daca a fost incalcat regulamentul scolar”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul general al Capitalei, prof. Cristian Alexandrescu.

O alta ancheta va viza conduita profesorilor care au participat la excursie.

“In cazul in care ancheta va dovedi ca a fost incalcat regulamentul scolar, iar conduita elevilor nu corespunde acestuia, liceenii pot fi sanctionati. Sigur ca din aceasta categorie face parte si eleva a carei familie a reclamat atitudinea profesorului de sport. In cazul in care se va dovedi ca ea nu a avut un comportament care sa se incadreze in regulamentul scolar atunci ar putea fi sanctionata. Este vorba despre un comportament decent, daca au fumat, daca au consumat bauturi alcoolice si multe alte aspecte prevazute de regulamentul scolar”, a spus inspectorul general scolar.

Fotografii incredibile de la petrecerea elevilor din “Jean Monnet”! Ea cu bautura, el cu fetele

Am aflat care a fost primul mesaj al profului de sport de la “Jean Monnet” catre fostii sai elevi, dupa izbucnirea scandalului cu violul

FOTOGRAFII EXCLUSIVE Uite ce relaxati erau Oana si proful de sport de la “Jean Monnet” pe care-l acuza acum de viol, in excursia de la Predeal

Citește și...