Cum a fost surprins BRAD PITT, pe străzile din New York, la 8 luni de la divorţ!

Publicat: 17/05/2017 | 13:14

După divorţul de Angelina Jolie, Brad Pitt a traversat una dintre cele mai grele perioade din viaţa lui. Au fost câteva luni în care actorul a trebuit să facă faţa presiunii mediatice şi să gestioneze această criză din viaţa lui.

În timp ce Angelina şi-a găsit alinarea alături de cei 6 copii care au rămas lângă ea, Brad Pitt a trebuit să facă faţă singur acestei despărţiri.

Actorul în vârstă de 53 de ani s-a mutat la un prieten bun, a început să sculpteze, însă şi-a îngrijorat fanii din cauza felului în care arăta, unii temându-se pentru viaţa actorului. Într-un interviu pentru Asso­cia­ted Press, menit să promoveze cel mai recent film al lui „War Machine”, actorul a dezminţit zvonurile că ar avea gânduri sinucigaşe. „Există multă frumuseţe şi dragoste în lume. Şi multă dragoste pentru a oferi. Este bine. Asta-i viaţa.”, a spus Brad Pitt.

Apariţia sa de acum pe străzile din New York i-a mai liniştit puţin pe admiratorii săi. Starul s-a oprit pentru a face fotografii, a zâmbit şi a părut că este într-o formă mult mai bună decât în ultimele luni, deşi a slăbit mult în ultima vreme.

În acelaşi interviu pentru Asso­cia­ted Press, actorul a mai declarat că nu are secrete, nu ascunde nimic, Brad fiind hotărât să înceapă o nouă viaţă după ce în ultimii ani a făcut exces de alcool şi droguri după cum a dezvăluit la începutul lunii mai într-un interviu emoţionant pentru GQ.

 

Citește și...