Cum arată mormântul Mărioarei Zăvoranu la 3 ani de la moartea ei

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 17/04/2018 | 07:35

Trei ani s-au scurs de când Mărioara Zăvoranu s-a stins din viață, iar Oana și soțul ei, Alex Ashraf, se pregătesc de parastas. Unul restrâns, decent, fără mare tam-tam, după cum a dezvăluit vedeta. Dar cum arată acum mormântul Mărioarei, care este îngropată lângă fostul ei soț, tatăl adoptiv al Oanei? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă imagini nemaivăzute de la locul unde Mărioara și Nicolae Zăvoranu își dorm somnul de veci.

Mărioara Zăvoranu se stingea, în urmă cu trei ani, după o lungă suferință cauzată de probleme renale, dar și de diabet. Pe atunci, Oana, fiica ei, nu se afla în relații prea bune cu femeia care i-a dat viață. Ulterior, însă, avea să mărturisească faptul că-i lipsește foarte mult.

(CITEȘTE ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE OANEI ZĂVORANU, DUPĂ CE MĂRIOARA S-A STINS DIN VIAȚĂ)

Mărioara a fost înmormântată lângă Nicolae Zăvoranu, cel care i-a fost de două ori soț. El a fost și tatăl adoptiv al Oanei Zăvoranu, pe care a iubit-o ca și cum ar fi fost copilul lui biologic.

Nicolae și Mărioara sunt îngropați unul lângă celălalt, doar că e o diferență vizibilă între cele două morminte. Al lui Nicolae are cruce de marmură și este foarte bine îngrijit, în timp ce al Mărioarei încă păstrează crucea de lemn. Cele câteva flori puse la căpătâi dovedesc, totuși, că femeia nu a fost uitată și că încă se varsă o lacrimă pentru cea care a fost Mărioara Zăvoranu.

Viață agitată și teama de Miliție

Oana Zăvoranu a vorbit mereu cu admirație despre tații ei, cel natural și cel care a înfiat-o pe când avea 12 ani. Ioan Bănicioiu a fost tatăl ei biologic, iar Nicolae Zăvoranu cel care a înfiat-o. Bănicioiu a fost închis în ’84 în beciurile Miliției și condamnat la 25 de ani de temniță grea, pentru o delapidare de peste 16 milioane de lei!

(CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU FACE PARASTAS LA 3 ANI DE LA MOARTEA MAMEI SALE)

În timpul procesului lui Ioan Bănicioiu, soția acestuia, Mariana, a divorțat de el pentru ca Justiția să nu-i confiște casa din strada Poet Andrei Mureșanu, acolo unde locuia familia Oanei. Între timp, mama vedetei l-a reîntâlnit pe Nicolae Zăvoranu, cu care mai fusese căsătorită pe când avea numai 16 ani. Cei doi au decis să-și reunească destinele.

Mărioara Zăvoranu i-a schimbat numele pentru a o salva

Dupa ce Mărioara s-a recăsătorit cu Nicolae Zăvoranu, Oana a fost înfiată de acesta. Adopția a fost, inițial, un paravan pentru ca Mărioara să-și protejeze fiica de ororile regimului comunist.

(VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU A PICAT DIN SPAȚIU DIRECT LA POLIȚIE)

După Revoluție, Bănicioiu a fost eliberat, fiind considerat deținut politic. Ambii tați, și cel natural, și cel adoptiv au decedat. Nicolae Zăvoranu a murit în 2000, iar Nelu Bănicioiu în 2003.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...