Oana Zăvoranu face parastas la 3 ani de la moartea mamei sale. Când va avea loc și care sunt regulile stricte din ziua pomenirii

Publicat: 16/04/2018 | 13:25

Mâine se împlinesc trei ani de la moartea Marioarei Zăvoranu, iar fiica și ginerele său îi fac parastas. Deși e cunoscută pentru extravaganțe, indiferent de prilejul evenimentului, Oana Zăvoranu își dorește ceva extrem de discret de data aceasta. În cadrul unui interviu, soțul ei, Alex Ashraf, a făcut câteva dezvăluiri despre ziua în care va fi pomenită Marioara Zăvoranu.

Ani la rând s-au certat cumplit la TV, dar și în viața privată, dar, dispariția mamei sale de pe această lume a schimbat-o enorm pe Oana Zăvoranu. Una dintre schimbări este reprezentată de faptul că ea a recunoscut public de mai multe ori că îi simte lipsa Marioarei Zăvoranu.

Citește și: Unde este de fapt Mărioara Zăvoranu acum! “Se află în închisoarea sufletelor demonizate!”

Alex Ashraf a declarat că de pregătirile pentru parastasul de 3 ani de la moartea Marioarei Zăvoranu se ocupă unul dintre angajați. De asemenea, el a spus că va fi ceva destrâns și slujba de pomenire va avea loc chiar în ziua în care aceasta a murit. Soțul Oanei Zăvoranu a mărturisit că nu vor da haine de pomană, pentru că lumea nu a apreciat asta înainte. Și, a subliniat el, regretă că nu au făcut o licitație ca să strângă banii și, ulterior, să-i doneze oamenilor nevoiași.

„Unul dintre angajați o să se ocupe de toate aceste lucruri. O să fie ceva restrâns, cu cei apropiați, nu o sa fie ceva festiv. Ne-am hotărât ca pe data de 17 aprilie, exact în ziua în care a murit, să îi facă pomenirea. Nu o să dăm haine de pomană, pentru că am văzut că unele persoane nu au apreciat asta atunci când Oana a mai făcut asta. Mai bine făceam o licitație, strângeam banii și îi dădeam oamenilor săraci”, a mărturisit soțul Oanei Zăvoranu pentru Click.

Citește și: Lovitură grea pentru Pepe! Oana Zăvoranu l-a dat în judecată: „l-au considerat pe numitul Pascu Ionuț Nicolae nesincer în declarații”. Cu ce a înfuriat-o artistul și care e suma pe care i-o cere

Marioara Zăvoran, o viață presărată cu multe drame: a fost înfiată, i-au murit gemenele și și-a îngropat cei doi soți

Marioara Zăvoranu a fost născută într-un tren, de o adolescentă de 19 ani, şi abandonată la naştere. Ulterior, ea a fost adoptată. La 16 ani, mama Oanei Zăvoranu a fugit de acasă şi s-a măritat cu Nicolae Zăvoranu, însă cei doi s-au despărţit după ce ea a născut doi copii cu un alt bărbat, fetiţe gemene.  După despărțire, Mărioara Zâvoranu s-a recăsătorit. Tatăl biologic al Oanei este Nelu Bănicioiu.

„Viaţa mea e un roman, e o poveste, e cu bucurii, dar şi cu foarte multe necazuri, pe care aşa mi le-a dat Dumnezeu”, a povestit Mărioara Zăvoranu într-un interviu în urmă cu câțiva ani, potrivit gandul.ro.

În 1977, gemenele Mărioarei Zăvoranu, dar şi părinţii ei adoptivi au murit la cutremur. Aceștia erau în blocul Casata de pe Magheru. Şase ani mai târziu, Nelu Bănicioiu a fost închis de regimul comunist pentru delapidare.

„Era a doua cumpănă în viaţă, a trebuit să iau viaţa de la început”, a mai declarat atunci Mărioara Zăvoranu.

Și… pentru că de multe ori viața bate filmul, Marioada a decis să divorțeze de tatăl biologic al Oanei Zăvoranu ca să redevină soția lui  Nicolae Zăvoranu. Din nefericire, acesta s-a stins din viață în 2000.

Cu toate că soarta a fost nemiloasă cu ea, Marioara Zăvoranu a strâns o avere impresionantă: un cimitir privat, un depozit, mai multe spaţii comerciale şi o vilă impunătoare în Afumaţi, toate estimate de Oana Zăvoranu la 65 de milioane de euro.

Marioara Zăvoranu a murit în urmă cu aproape trei ani

Mama Oanei Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015 din cauza unei suferinţe renale. Mărioara Zăvoranu avea 66 de ani şi s-a stins din viaţă pe un pat de spital de la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni. Ea s-a internat încă de la începutul anului 2015, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Marioara Zăvoranu a fost înmormântată la cimitirul „Eternitatea” (pe care l-a deținut Oana Zăvoranu până în 2016) ,alături de cei doi foşti soţi ai ei, Ioan Bănicioiu şi Nicolae Zăvoranu.

Citește și...