Văduva lui VADIM TUDOR a făcut lumină în scandalul dintre MĂRIOARA ZĂVORANU şi „Tribun”! Femeia a spus cu lacrimi în ochi ce i-a mărturisit mama OANEI soţului ei pe patul de spital

Publicat: 27/02/2017 | 10:56
Văduva lui VADIM TUDOR  a făcut lumină în scandalul dintre MĂRIOARA ZĂVORANU şi „Tribun”! Femeia a spus cu lacrimi în ochi ce i-a mărturisit mama OANEI soţului ei pe patul de spital

La un an şi jumătate de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, soţia tribunului face primele declaraţii despre dispariţia omului politic. Doina Vadim Tudor şi cele două fete ale sale, Lidia şi Eugenia, au povestit momentele de coşmar prin care au trecut când sprijinul lor s-a stins din viaţă şi cum reuşesc să facă faţă atacurilor venite din toate părţile.

Tot timpul, în ultimul an, ne-a recunoscut că nu mai poate. Spunea «o să mor, o să mor, am să merg lângă mama»  În acea dimineaţă, la patru, pentru că el la ora aia nu dormea, ci se trezea să mănânce mi-a spus că a auzit cucuveaua. «Doina, tu ai auzit cucuveaua la baie? A cântat cucuveaua la baie…» Eu cred că ţi s-a părut. A simţit că va muri„, a mărturisit Doina Vadim Tudor.

Legat de scandalul pe care l-a avut cu Mărioara Zăvoranu, femeia nu ştie ce s-a întâmplat cu acel ceas, însă ştie că s-au împăcat pentru că nu ştiau cât mai au de trăit.

,,Nu ştiu ce s-a întâmplat cu ceasul de Mărioara Zăvoranu, nu i l-a dat înapoi. Noi îl avem, dar nu ştim dacă e acela. M-a durut atunci discuţiile cu Mărioara, deoarece şi-a ieşit puţin din eul lui, cred că n-a procedat bine atunci, disputa aia a fost totuşi prea mult. S- a dus la ea la spital şi s-au împăcat şi ştiu că Mărioara Zăvoranu a spus pe patul de spital că s-au împăcat pentru că nu ştiu cât mai au de trăit, ea a murit în aprilie, iar el în septembrie’’, a declarat soţia lui Vadim Tudor.