Acasă » Exclusiv » Cum arată Roxana Vancea, în luna a șaptea de sarcină. Câte kilograme a luat bruneta și ce recomandări i-a făcut medicul. „N-aș duce sarcina la final!”

Cum arată Roxana Vancea, în luna a șaptea de sarcină. Câte kilograme a luat bruneta și ce recomandări i-a făcut medicul. „N-aș duce sarcina la final!”

De: Cancan 08/09/2021 | 18:00

CANCAN.RO a stat de vorbă cu Roxana Vancea, care se află în luna a șaptea de sarcină. Din cauza indicațiilor medicului, fosta asistentă TV a trebuit să facă repaus, ceea ce i-a afectat rutina, fiind o mare iubitoare de sport. În exclusivitate, Roxana ne-a povestit despre pregătirile pe care le-a făcut până acum, pentru momentul cel mare.

Roxana Vancea a vorbit pentru CANCAN.RO atât despre pregătirile pe care le-a făcut pentru venirea pe lume a băiețelului său, cât și despre speculațiile potrivit cărora și-ar neglija alimentația, pentru a avea un corp de invidiat după naștere și pentru a nu lua prea mult în greutate.

Ce recomandări a primit Roxana Vancea din partea medicului

Bruneta ne-a povestit cum stau, de fapt, lucrurile și cât de multă grijă are Dragoș de ea, atunci când vine vorba de alimentație. De asemenea, Roxana Vancea a declarat că medicul i-a recomandat repaus, dar i-a și sugerat să nu ia în greutate mai mult de 10 kilograme, întrucât colul ei este foarte mic, iar sarcina ar putea avea riscuri, așa că s-a conformat imediat, pentru ca lucrurile să meargă ca la carte.

„Sunt o norocoasă. Până în lunile astea șapte nici nu am simțit sunt însărcinată. Nu mi-a fost rău, n-am avut dureri de spate, m-am odihnit cum trebuie, chiar au mers toate bine și sper meargă așa și de acum. În afara faptului nu am avut voie sport și treaba asta m-a scos puțin din rutina mea, totul a mers foarte bine.

Încep conștientizez ce se întâmplă, mai e foarte puțin și sper să-mi păstrez calmul în continuare. Abia aștept mi iau puiul în brațe, asta e clar. Nu am mai avut probleme deloc pentru mi s-a recomandat repaus și asta am făcut. Încerc odihnesc foarte mult, merg în continuare la muncă, dar după merg direct acasă, iar Dragoș ajută cu tot ce e nevoie.

Medicul meu mi-a recomandat să nu iau în greutate mai mult de 10 kilograme, pentru că am colul foarte mic, iar greutatea ar apăsa pe copil, n-aș duce sarcina la final”, a spus Roxana Vancea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Mănânc cinci mese pe zi, am renunțat la dulciuri și mănânc foarte multe fructe”

„Am luat trei kilograme în cele șapte luni de sarcină, copilul are acum 1,2 kilograme, e foarte activ, îl văd cum se plimbă dintr-o parte în alta. Eu am, acum, 50 de kilograme, a mai completat bruneta.

„Mănânc cinci mese pe zi, am renunțat la dulciuri și mănânc foarte multe fructe. Lumea spune și că nu-s gravidă”, ne-a mai spus fosta asistentă de la Neatza, referindu-se la cei care o critică, spunând că a refuzat să ia în greutate în sarcină pentru a nu-și deforma corpul.

Roxana Vancea, în luna a 7-a de sarcină / Sursă foto: CANCAN.RO

(NU RATA: ROXANA VANCEA, NOI DEZVĂLUIRI DESPRE SARCINĂ)

„Prefer să iau doar strictul necesar”

Dacă unele graviduțe cumpără orice găsesc pentru viitorul bebeluș, Roxana Vancea este exact la polul opus. Bruneta ne-a povestit că a cumpărat doar strictul necesar pentru cel mic, iar ajutorul ei de nădejde a fost micuțul Milan, care a ales toate articolele pentru frățiorul lui.

„Am fost la un târg pentru bebe și am achiziționat câteva lucruri. Încep le strâng ușor, ușor. Nu sunt ahtiată după cumpărături, prefer iau doar strictul necesar și voi lua pe parcurs ce mai am nevoie. Milan a ales pătuțul, căruciorul, scoica de mașină…e mai încântat decât noi toți la un loc”, a mai mărturisit frumoasa brunetă.

(VEZI ȘI:  ROXANA VANCEA, PRIMA IMAGINE CU BURTICA DE GRAVIDĂ. VEDETA ESTE ÎNSĂRCINATĂ ÎN ȘAPTE LUNI)

„Dacă nu era Dragoș, cu siguranță nu aș fi mâncat atât de bine și de sănătos”

De asemenea, întrebată dacă îi este teamă pentru momentul nașterii, Roxana Vancea ne-a declarat, în exclusivitate, că se documentează pentru a fi la curent cu totul și pentru a găsi răspuns la toate întrebările.

„Nu pot zic nu mi-e teamă deloc (de naștere, n.r.) dar nici nu sunt panicată. Nu sunt singura femeie care trece prin asta, documentez în continuare despre ce presupune nașterea naturală, despre alăptat și tot ce mai interesează și sunt sigură o fiu bine”, a mai spus Roxana, pentru CANCAN.RO.

Bruneta este o răsfățată, căci soțul ei, Dragoș, nu numai că o menajează tot timpul, ci are și foarte multă grijă la alimentația ei, astfel încât să consume numai lucruri sănătoase și benefice bebelușului.

„Dragoș
e soțul și tatăl perfect. Și nu glumesc. ajută cu orice am nevoie în casă, nu lasă fac mai nimic. În fiecare seară scoate la plimbare, ajută cu Milan nonstop, fac foarte multe activități împreună, atunci când eu vreau rămân odihnesc, e foarte atent mănânc ce trebuie, sunt răsfățată. Ceva bun am făcut eu în viața asta îl merit pe el. Are foarte multă grijă la ceea ce mănânc, dacă nu era Dragoș, cu siguranță nu aș fi mâncat atât de bine și de sănătos”, a mai spus Roxana.

Roxana Vancea îl iubește pe Milan ca pe propriul copil

Deși nu este copilul său biologic, Roxana Vancea îl tratează și îl iubește pe micuțul Milan de parcă ea i-ar fi dat viață. Bruneta a mărturisit, acum ceva timp, că nu i-a fost deloc greu să accepte ideea că soțul său are un copil cu altă femeie, ci din contră, a luat totul ca pe o provocare și s-a descurcat de minune cu băiețelul.

Roxana Vancea, super-sexy, alături de Milan / Sursă foto: Instagram

„Am intrat în viața lui Milan când el avea un an şi câteva luni. Milan e un copil minunat, nu mi-a fost greu să mă adaptez la noua viață. Felul lui Milan de a fi m-a ajutat foarte mult, având în vedere că el face ca totul să pară foarte simplu. Viața trebuie trăită cu zâmbetul pe buze!

Da, relația noastră chiar este minunată. Suntem foarte buni prieteni, ne jucăm, dansăm, cântăm. Când îl avem la noi, îi oferim tot timpul nostru. Copiii sunt mult mai buni decât adulții. Ei se împrietenesc foarte repede. Milan a realizat că îl iubesc, m-a acceptat foarte repede şi mă bucur de fiecare minut cu el”, a spus Roxana Vancea, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Mai SEXY nu există! Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...