Acasă » Video Exclusiv » Cum trăia Romina înainte de a deveni soția moștenitorului imperiului Ferrari: „Viața nu a fost mereu drăguță cu mine, dar nici eu nu am fost cu ea”

Cum trăia Romina înainte de a deveni soția moștenitorului imperiului Ferrari: „Viața nu a fost mereu drăguță cu mine, dar nici eu nu am fost cu ea”

De: Loriana Dasoveanu 11/01/2024 | 15:40

Romina și soțul ei, Piero Ferrari, au participat miercuri, 10 ianuarie, la lansarea filmului „Ferrari”, în România ( BILETE AICI). Pelicula prezintă unul dintre cei mai grei ani din viața tatălui lui Piero, Enzo Ferrari, fondatorul celebrei mărci de automobile. CANCAN.RO a stat de vorbă cu Romina, iar aceasta ne-a dezvăluit detalii despre film, dar și despre viața ei alături de Piero. Premierul Marcel Ciolacu, Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, și Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, au fost și ei prezenți la premiera filmului. 

Când spui Ferrari, spui putere, lux, eleganță și muuulți bani. Asta are moștenitorul imperiului de automobile de lux și fiul legendarului Enzo Ferrari. Dar, în spatele oricărui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Zicala i se potrivește de minune și Rominei. Bucureșteanca în vârstă de 34 de ani i-a pus inima pe jar celebrului Piero Ferrrari și, acum că am cunoscut-o și mai bine, am înțeles de ce. Tânăra și soțul ei au venit în România pentru premiera filmului și, bineînțeles, toți ochii au fost aținti asupra ei.

(NU RATA: CE MAȘINĂ CONDUCE, DE FAPT, DAN NEGRU. ”REGELE AUDIENȚELOR” A DAT DE PĂMÂNT CU AMERICANII, ÎN VIRALUL ÎNCEPUTULUI DE AN, CU AUTOMOBILELE ELECTRICE) 

Romina, soția lui Piero Ferrari, la premiera filmului Ferrari ( foto: Cancan.ro)

Romina Ferrari: „Am emoții, sunt om!”

„Este primul eveniment public la care eu merg cu Piero și, da, am emoții. Pot spune că am emoții. Sunt om, scuze. Am venit special în România pentru premiera filmului Ferrari. Este a treia sau a patra premieră la care participăm și deja suntem antrenați. M-am obișnuit cu presa, cu interviurile”a spus românca pentru CANCAN.RO. 

Cu toate că este soția multi-miliardarului Piero Ferrari, care deține o avere de șapte miliarde de euro, Romina e o persoană discretă și modestă. După ce a apărut, recent, cu o ținută în valoare de doar 95 de euro, tânăra a purtat la premiera filmului Ferrari un outfit semnat de un designer român, semn că Romina nu își neagă originile, dimpotrivă.

Romina și Piero Ferrari au făcut furori pe covorul roșu( Foto Cancan.ro)

Romina Ferrari, îmbrăcată de un designer român: „Reprezint România!”

„Ținuta din seara aceasta este Cristina Săvulescu, mi-am dorit să am pe mine un brand românesc. Țin să port branduri românești, este foarte important să reprezentăm (n.r. România) și să ducem mai departe. Aceast machiaj l-am inventat astăzi cu Andreea Vilău, este negru cu roșu și se numește red women look. Noi ne distrăm când merg la ele la showroom și îmi face plăcere”, a mai spus românca pentru CANCAN.RO 

Romina a recunoscut că la începutul relației sale cu Piero Ferrari nu avea haine suficiente sau care să se ridice la standardele locurilor în care mergea cu bărbatul. Acum lucrurile s-au schimbat radical, șatena și soțul său având o avere impresionantă. Și, nu o dată, românca a povestit că soțul său i-a deschis ușa către o lume la care nici măcar nu visa.

(CITESTE ȘI: „SINGURA AROGANȚĂ PE CARE ȘI-AU PERMIS-O ROMINA GINGAȘU ȘI SOȚUL EI, PIERO FERRARI. “ÎNCĂ SUNTEM OAMENI NORMALI”)

Romina și Piero Ferrari s-au cunoscut în 2016. Românca a absolvit cursurile Academiei Tehnice Militare și apoi s-a specializat în marketing. Tânăra a pus mâna pe un job în cadrul companiei de avioane private de lux Bombardier. Prin intermediul acestui job l-a cunoscut pe afaceristul italian, Piero Ferrari, căci vorba aceea, ce să-i vinzi unui miliardar, dacă nu un avion privat, desigur?!  Din păcate, sau nu, vânzarea nu a avut loc niciodată, dar întâlnirea nu a fost de prisos, dimpotrivă.

„Era un avion de 60 de milioane de euro, presa italiană spune că se poate (n.r. vinde) lucrul acesta. Ne-am întâlnit, ne-am completat și, iată-ne împreună după șapte ani” , spune Romina pentru CANCAN.RO. 

Romina și Piero Ferrari au oferit declarații exclusive pentru CanCan.ro ( Foto: Cancan)
Romina și Piero Ferrari au oferit declarații exclusive pentru CanCan ( Foto: Cancan.ro)

„Nu m-am gândit că mă voi căsători cu moștenitorul imperiului Ferrari”

Șase luni au trecut până când moștenitorul imperiului Ferarri a decis să o caute pe româncă și să o invite la întâlnire. Fluturașii din stomac au fost și ei prezenți la întâlnire, iar frumoasa româncă a reușit să-l cucerească definitiv pe miliardar. Conștientă de atuurile sale, dar și modestă, Romina susține că nu și-a imaginat niciodată că ea va deveni soția miliardarului.

„Când am avut prima cină privată, evident că nu m-am gândit (n.r. că se va căsători cu el).  Mi-am spus că merg după feeling” a mai dezvăluit aceasta.

Romina: „Sunt într-un meci cu viața!”

Ajunsă la 34 de ani, Romina Ferrari susține că a trecut prin multe. Viața i-a dat, dar i-a și luat, însă nu regretă nimic, dimpotrivă. Se declară o luptătoare și știe că poate face față oricărei situații:„Viața nu a fost întotdeauna cea mai drăguță cu mine, dar nici eu nu am fost cu ea, așa că suntem într-un frumos”. 

Stabilită de mulți ani în Italia, românca susține că îi este foarte dor de limba maternă. Vine în țară cât de des poate și cât de mult îi permite timpul. Și soțul ei s-a îndrăgostit de România, susține ea, așa că este posibil ca drumurile aici să fie și mai dese. Însă, când nu poate ajunge ea pe plaiurile natale, membrii familiei sale vin să o viziteze în Italia.

„Cel mai dor îmi este de limba mea. Îmi este dor să vorbesc limba română acolo. Din când în când sunt prietenii mei care locuiesc aici și vin și mă vizitează. M-am emoționat. Și membrii familiei mele vin, mă vizitează, totul este ok între noi”, a spus Romina Ferrari pentru CANCAN.RO. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...