Cutremurător! Ce melodie premonitorie a postat fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la ora la care jurnalistul a murit: „N-o să plâng. N-o să vărs nicio lacrimă!” De moartea jurnalistului s-a aflat abia12 ore mai târziu

Publicat: 20/03/2018 | 11:23

Coincidență stranie! Petruța, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a postat un mesaj care parcă prevestea tragedia care avea să se întâmple. Luni (19 martie), în jurul orei 10:30, femeia a postat celebra melodie a lui Ben E. King, „Stand by me”, ale cărei versuri sunt exact despre pierderea unei persoane dragi. Deși trupul lui Andrei Gheorghe a fost descoperit seara, surse din anchetă susține că el a murit cu 12 ore înainte să fie găsit. Asta înseamnă că a decedat în jurul orei la care fosta lui parteneră de viață, aflată departe de România, a postat acel cântec fatidic. 

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a publicat melodia pe Facebook, alături de următorul mesaj: „Să fie ăsta mesajul săptămânii!”. La acea oră, se stingea marele om de radio Andrei Gheorghe, fostul ei soț. Femeia are trei copii dintr-o relație anterioară, Maria (19 ani), Katarina (17 ani) și Maximilian (16 ani). Jurnalistul i-a iubit ca pe copiii lui de sânge. Nu a făcut nicio diferență între ei și fiica lui, Anastasia (24 de ani), pe care a avut-o din relația cu Maria, iubita lui din studenție. (CITEȘTE ȘI Reacția șocantă a lui Mircea Badea, după ce a aflat de moartea lui Andrei Gheorghe)

 

„Când se lasă noaptea/ Şi pământul e-ntunecat/ Iar luna e singura lumină ce-o vedem. Nu-mi va fi teamă, o, nu-mi va fi teamă
Atâta timp cât tu stai, stai alături de mine.
 Aşa că, dragă, dragă, stai alături de mine, o, stai alături de mine,
O, stai, stai alături de mine, stai alături de mine.
 Dacă cerul pe care-l privim
Se va rostogoli şi va cădea
Sau dacă munţii se vor prăbuşi în mare,
N-o să plâng, n-o să plâng, nu, n-o să vărs nici o lacrimă
Atâta timp cât tu stai alături de mine, stai alături de mine”, așa sună o parte din versurile melodiei „Stand by me”, traduse în română.

Andrei Gheorghe și Petruța s-au cunoscut în 2007

Cei doi s-au iubit nebunește. S-au cunoscut în 2007, dar au divorțat 7 ani mai târziu. Cu toate acestea, Petruța și Andrei Gheorghe au rămas foarte apropiați. Ea a postat un mesaj sfâșietor după ce a aflat de moartea fostului soț. (NU RATA Andrei Gheorghe și-a presimțit sfârșitul! Răspunsul cutremurător pe care l-a dat la întrebarea „Unde te vezi în cinci ani?”)

„Iubitul  meu care nu mai ești aici… Rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar… așa o să rămâi în memoria și inimile noastre”, a scris Petruța Gheorghe pe pagina de Facebook a fostului ei soț. (VEZI ȘI Andrei Gheorghe era bolnav și a ascuns totul? Ce spun prietenii apropiați)

Citește și...