Acasă » Vedete » Dana Mladin, clipe de panică în timpul cutremurului din Taiwan! Fosta prezentatoare TV a fost martoră la tot dezastrul: „Simt nevoia să mă plâng cuiva”

Dana Mladin, clipe de panică în timpul cutremurului din Taiwan! Fosta prezentatoare TV a fost martoră la tot dezastrul: „Simt nevoia să mă plâng cuiva”

De: Cristina Cruceru 03/04/2024 | 16:42
Dana Mladin, clipe de panică în timpul cutremurului din Taiwan! Fosta prezentatoare TV a fost martoră la tot dezastrul: „Simt nevoia să mă plâng cuiva”
Dana Mladin , în timpul seismului din Taiwan / Foto: Facebook, Profimedia

Dana Mladin a trecut prin momente de panică în timpul vacanței din Taiwan. Un cutremur de 7.4 grade a avut loc în țara din Asia de Est, iar locuitorii au avut parte de clipe de șoc. Românca a povestit tot calvarul cu care a fost nevoită să se confrunte, în timpul marelui seism în urma căruia au sfârșit foarte mulți oameni. Dezvăluirile făcute de fosta prezentatoare TV!

Un cutremur devastator a avut loc în Taiwan, miercuri dimineața. Seismul a avut o magnitudine de 7.4 grade pe scara Richter, fiind cel mai puternic din ultimii 25 de ani. Sunt sute de răniți și zeci de morți în urma impactului uriaș. După acest cutremur au urmat 130 de replici. Dana Mladin a avut parte de momente de panică, pentru că a fost prinsă în timpul seismului din Taiwan. Fosta prezentatoare TV se afla într-un oraș din Taiwan, cazată la un hotel de 5 stele, în momentul în care a început totul să se clatine. Era la etajul 32 atunci când a văzut cu ochii ei cum se mișcă pereții și tot ce o înconjoară. A încercat să se calmeze, însă cu greu a reușit.

CITEȘTE ȘI: DANA MLADIN, CLIPE DE PANICĂ ÎN AVIONUL CU CARE A ATERIZAT ÎN ROMÂNIA. UNUL DINTRE CĂLĂTORI A STRIGAT: “MĂCAR MORI ACASĂ, NU TE MAI REPATRIAZĂ ĂȘTIA”

„La 8 dimineața mă trezesc într-un bălăngănit groaznic!!! Sunt în Tainan, pe la jumatea Taiwanului și, ca să evit țeapa cu hotelul din Taipei, aici mi-am rezervat cameră la un hotel dintr-un lanț despre care auzisem acum mulți ani că e șmecher: Shangri-la. 5 stele. (Dar imaginați-vă că am plătit 217 euro pe 2 nopți!) Am obținut upgrade de camera moca, când i-am rugat să mă mute pe altă parte a hotelului.

Ei, bine, de nu m-am înjurat pentru decizieee. Căci m-au mutat de la etaj 15, la o camera mai mare de la etajul… 32! Aici am trăit cutremurul de azi dimineața. Gândindu-mă cum Dzeu să ajung mai repede la parter! Partea proastă a fost că nu se mai termină!!! Nu vă pot descrie senzația când te miști cu toată camera și îți aduci aminte la ce înălțime ești! Bine că nu am lustră în tavan, să o fi văzut cum se mișcă ea ca barca pe valuri… În schimb, toți pereții se cutremurau, toată mobila scârțâia!

Când am văzut cât durează, am încercat să filmez, dar nu am putut, la cât mă mișcam!!! Cum s-a potolit, am luat receptorul să sun la receptie. Dar credeti că vedeam ce scrie pe butoane? Am apăsat 1. Nimic. Am apasat 0. „Good morning, miss Mladin”, aud. Nu știu ce și cum am întrebat-o, dar mi-a zis să stau calmă și să mă îndepărtez de fereastră. Tocmai mă uitam pe ea la terenurile de sport de jos. Ehe, ce n-aș fi dat să fiu acolo, să mă simt în siguranță!”, se arată în postarea făcută de Dana Mladin, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: TAIWAN, UNA DINTRE ZONELE-CHEIE ALE LUMII, ȘI-A ALES PREȘEDINTELE! URMEAZĂ UN CONFLICT DIPLOMATIC ÎNTRE CHINA ȘI SUA

Dana Mladin, clipe de panică în Taiwan

Dana Mladin a trecut și prin alte replici puternice venite după seismul cu magnitudine de 7.4 grade pe scara Richter. Din fericire, hotelul unde era ea cazată a fost unul sigur și nu a suferit daune. A început să întrebe în stânga și-n dreapta dacă astfel de seisme sunt normale în acea zonă, iar un angajat i-a dezvăluit că epicentrul cutremurului a fost chiar în estul insulei.

„Încerc să ma calmez. Sunt transpirată toată. Iau mobilul să dau mesaje. Știu, toată lumea doarme în țară, dar simt nevoia să mă plâng cuiva…Caut grinda. Pana mea, care o fi?!? Ce fac? Ies în pijama dacă e, pun halatul peste?? Deschid ușa de la cameră. Nimeni pe hol. Hm, o fi un semn bun, o fi lumea obișnuită cu așa ceva. Cablurile de la lift se bălăngăne rău. Or fi replici? Ce fac dacă sunt?

Nici bine nu îmi termin gândul și încep… Și iar bălăngăneală, iar scărțăieli, iar frică. Stau în picioare între camera și hol. Sunt chiaună de oboseală, că n-am avut decât cinci ore și un pic de somn. Cum se termină, mă spăl și îmbrac în fix 5 minute! (Ai putea merge la război cu mine…)
Sun la recepție. E safe să cobor? Îmi zice că da. Ies și mă bag în lift. Mi se pare cel mai lung drum ever! Și, pe măsură ce oprește și la alte etaje să culeagă oameni, mă ia panica. Mă uit la fețele celorlalți. Toți jucăm indiferența. Dar cine știe ce o fi la fundul fiecăruia dintre noi…

La parter merg la concierge sperând să mă liniștească. „Aveți des din astea pe aici, nu?”, îl întreb.
„Nu, îmi răspunde amabil, chiar nu avem des.” F&@ck! Apoi îmi spune că a fost de 7 grade aici (!!!), că epicentrul a fost in estul insulei, îmi arată filme cu terenuri prăbușite, îmi mai zice de case căzute, de alertă de tsunami. Dar să stau liniștită. Really?!?!

Cică hotelul nostru cilindric (cu gaura in centru!), e făcut ok. Ok, ok, dar eu plec. Ma duc pe străzi! Iau lista cu obiectivele turistice planificate pentru azi. Nu sunt încă deschise… E 8.30. Nu contează. Sunt prima la ele. Doar o bancă la umbră să văd, sa trag un pui de somn fără zgâlțâieli! Apoi să mă gândesc cum voi reintra eu in hotel…”, a mai scris aceasta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât ciocolata”! Bianca e instructor de fitness și arată perfect
Imagini INCENDIARE! Ea l-a despărțit pe Dorian Popa de IUBITĂ: „Vă place mai rău decât...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor mai plăti
Taxa care se elimină din România. S-a dat votul luni, 29 aprilie. Românii nu vor...
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Plata pensiilor pentru luna mai. Anunțul Poștei Române
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau să miros a mâncare. Bunicile pot să gătească”
Cristina Șișcanu, atac indirect la adresa Gabrielei Cristea? Ce părere are despre gătit: „Nu vreau...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...