David Beckham, surprins într-un moment de intimitate cu Rita Ora! Cum va reacţiona Victoria când va vedea imaginile?

Publicat: 27/05/2017 | 14:13

Gala amfAR din acest an de la Cannes a fost presărată de multe momente picante şi intens comentate, iar David Beckham şi Rita Ora le-a oferit celor prezenţi o privelişte destul de controversată.

Beckham a venit singur la gala amfAR şi a arătat foarte bine într-un costum negru. Şi pentru că s-a făcut remarcat printre mulţimea de vedete prezente la evenimentul caritabil de la Cannes, nu avea cum să scape de momentele în care este abordat de diferite femei, fie ele şi celebre.

Rita Ora a fost una dintre prezenţele feminine care s-a bucurat câteva momente de prezenţa lui David, încă acele momente pare să fii fost destul de intense. Cei doi au fost surprinşi în timp ce se îmbrăţişau, iar fostul fotbalist stă foarte apropiat de faţa cântăreţei, de parcă o sărută. Este incert dacă a existat cu adevărat un sărut sau pur şi simplu i-a spus ceva la ureche. Dar, totuşi, cei doi s-au privit intens, iar Beckham nu şi-a putut lua privirea de la Rita Ora nici după ce aceasta a plecat de la masa unde el stătea.

 

Citește și...