De-a râsul-plânsul! De ce are, de fapt, Viorel Stegaru de la Acces Direct nasul strâmb. Soțul Vulpiței, amintiri cu peripeții

Autor:
Publicat: 09/07/2020 | 14:52
De-a râsul-plânsul! De ce are, de fapt, Viorel Stegaru de la Acces Direct nasul strâmb. Soțul Vulpiței, amintiri cu peripeții

De când a ajuns la Acces Direct, Viorel Stegaru a avut numeroase momente savuroase, în care a reușit să facă oamenii să râdă cu lacrimi. Printre celebrele sale replici se regăsește și o întâmplare de-a râsul-plânsul. 

Cu siguranță cei care urmăresc Acces Direct s-au întrebat de foarte multe ori de ce anume are Viorel Stegaru nasul strâmb. Ținta tuturor glumelor pe internet, soțul Vulpiței a răspuns, în sfârșit, la această întrebare incomodă, care se pare că nu l-a deranjat prea tare.

Întrebat, în direct de Mirela Vaida dacă a pățit ceva sau așa s-a născut, cu zâmbetul pe buze, Viorel Stegaru a dat startul celei mai amuzante întâmplări.

„Ai o deviație de sept, ai nasul un pic strâmb. Așa te-ai născut, sau te-a lovit cineva? Mă întreabă multă lume și am zis să te întreb” a spus Mirela Vaida, vizibil amuzată de situație. Soțul Vulpiței nu a stat prea mult pe gânduri și a elucidat misterul.

„Nu, nu nu…M-am suit într-un copac și am pus pe altcineva să țină scara, eram cu drujba în mână, să tai o creangă. Ăla nu a ținut scara bine și am venit de la 4 metri, am căzut, de-asta am nasul strâmb” a spus Viorel, râzând.

Cele mai amuzante replici marca Vulpița și Viorel de la Acces Direct

Așa cum vă spuneam, debutul celor doi soți din Blăgești, la Acces Direct, a fost unul în forță. Vulpița și Viorel au stârnit de multe ori amuzamentul telespectatorilor prin felul lor de a fi, dar și prin replicile savuroase pe care și le-au adresat unul altuia, de-a lungul timpului. Iată cele mai amuzante dintre ele!

  • „Nu e treaba calului de unde bea oaia apă”
  • „Mă ierț?”
  • „Doamna Mirela, mă salt, mă salt, să știți”
  • „F***-ți soarta mă-tii”
  • El se râdea, cum se râde și acum”
  • „Eu văd că cam o iei așa…”
  • „Asta e scurt și pe 2”