Decizia de ultimă oră luată în cazul elevului bătut cu bestialitate de trei mame într-o şcoală! Mărturiile de coşmar ale băiatului agresat: „A venit de la spate o mămică şi îmi dă cu ceva în cap şi…”

Publicat: 01/02/2018 | 11:30

După ce au şocat o ţară întreagă cu cruzimea de care au dat dovadă, agresând un elev de 14 ani, cele trei mame din Constanţa au fost reţinute pentru 24 de ore. Ele sunt acuzate de lovire şi tulburarea liniştii publice, potrivit News.ro. Scenele violente au avut loc pe holul Şcolii Gimnaziale numărul 28 "Dan Barbilian". Cele trei femei, mamele unor colegi de clasă de-ai băiatului, l-au înghesuit într-un perete şi au început să-l lovească cu pumnii şi palmele în cap şi peste faţă. În urma scandalului, Mustafa s-a ales cu răni în zona feţei, iar doctorii sosiţi de urgenţă i-au acordat îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Constanţa le-au reţinut pe bază de ordonanţe pe cele trei femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 37 de ani, care au bătut un elev de 14 ani pe holurile unei şcoli. Ele au fost duse în arestul IPJ Constanţa.

Ieri, mama băiatului l-a dus la Serviciul de Medicină Legală. Femeia a declarat că doreşte ca persoanele care i-au bătut copilul să fie pedepsite, solicitând autorităţilor să facă dreptate în acest caz.

„Mamele respective au depus reclamaţii la secretariatul şcolii şi nu au aşteptat să luăm măsurile corespunzătoare, au considerat că îşi pot face dreptate singure. Dezaprobăm acest tip de comportament, ne delimităm de el”, a scris Doina David când a publicat pe Facebook  în care se vede cum fiul ei a fost bătut de trei femei.

În vârstă de 14 ani, băiatul agresat a spus că în momentul în care a fost atacat atacat stătea de vorbă cu câţiva colegi.

„Eram în holul şcolii, la etajul doi, unde sunt şi camerele de supraveghere, şi vorbeam cu doi băieţi. Deodată vine de la spate o mămică şi îmi dă cu ceva în cap şi nu am mai văzut nimic, am căzut pe jos, după aceea mai vin încă două. Eu am crezut la început că erau nişte copii, nu mi-am dat seama că erau nişte doamne”, a spus Mustafa, potrivit sursei citată mai sus.

Minorul a subliniat că nu a avut conflicte cu copiilor femeilor respective.

„Nu am avut conflicte cu copiilor lor. Ne-am certat, ne mai jucam, ne mai împingeam, făceam glume, dar eu în fiecare seară, chiar alaltăieri, am mers cu mama copilului şi cu el acasă şi râdeam pe drum şi a doua zi nu ştiu ce s-a întâmplat”, a mai povestit elevul.

Mustafa a mai mărturisit că atât sora lui şi un alt coleg au sărit în apărarea lui, dar şi profesoara de limba română şi profesoara de sport au intervenit pentru aplanarea conflictului. Conducerea unităţii şcolare în care s-a produs scandalul a demarat o anchetă în acest caz.

Citește și...