Decizia neașteptată luată de mireasa care l-a satisfăcut oral pe Marinică Nămol, după ce a anunțat că: “Nu mă ascund după deget”

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 24/02/2018 | 13:15

Mary Pandelescu este, în clipa de față, cea mai cunoscută mireasă din România, grație imaginilor „porno” în care apare alături de Marinică Nămol, chiar în ziua nunții ei. Inițial, celebrul lăutar a susținut sus și tare că imaginile care au devenit virale sunt trucate, apoi a revenit asupra declarațiilor sale și a dezvăluit că soția lui Florin Marin a fost amanta lui.

Prin intermediul unui “live” pe contul personal de socializare, Mary Pandelescu a rupt tăcerea. A recunoscut că imaginile sunt reale și i-a pus la punct pe toți cei care au criticat-o pentru ce a făcut în noaptea nunții. Filmulețul a rămas ore bune pe Facebook, însă, recent, femeia a ales să-l șteargă. O decizie neașteptată dacă ținem cont că, vinery, Mary Pandelescu și-a asumat tot. Nu se știe, deocamdată, ce a împins-o să ia această decizie. Cert este că filmulețul în care femeia explică motivele care au determinat-o să-i facă sex oral lui Marinică Nămol nu mai există. Însă contul de Facebook este, în continuare, activ.

„Nu am intrat pentru că mă ascund după deget. N-o să bag în seamă comentariile urâte. Sunt sătulă de ce-am văzut. Dacă am de dat vreo explicație, o dau fix lui Florin și copiilor mei. Îmi asum absolut tot ce s-a întâmplat. Dacă nu am spus până acum, a fost pentru că am considerat că mai importantă este liniștea copiilor mei. Sunteți atât de răutăcioși unii dintre voi…nu am cuvinte. Să nu credeți că mă ascund. Într-adevăr, este foarte rușinos ce am făcut eu. Dar îmi asum ceea ce s-a întâmplat. Nu trebuie să dau explicații nimănui. Nu trebuie să dau explicații oamenilor de pe Facebook. Eu trebuie să rezolv doar cu familia mea. Asta nu înseamnă că nu voi mai scoate capul în lume. N-o să bag în seamă comentariile urâte. Am făcut-o pentru că așa am simțit! Ceea ce este în spatele discuțiilor și a tot ce s-a întâmplat acolo…e important că știm doar noi! Dumnezeu îmi dă putere să trec peste tot ce s-a întâmplat…pentru copiii mei! Dumnezeu are grijă de absolut tot, chiar și de faptele mele rele. Asta nu înseamnă că nu pot să fiu mamă! E foarte greu ce se întâmplă. Oamenii ar trebui să se pună în locul meu, nu că m-aș scuza în fața cuiva, dar parcă a fost prea multă răutate. Faptul este consumat! Ideea este că nu mă ascund. Nu stau să dau explicații cuiva. Pentru mine nu contează comentariile rele. Nu mă descurajează și nici nu mă intimidează. E drept, ceea ce am făcut nu mă scuză, dar câtă răutate să existe în fetele corecte? Cu voi nu există poze? Eu am fost doar ghinionistă? Voi sunteți corecte rău de tot. Nu știți voi ce s-a întâmplat în casa mea. Nu știți absolut nimic. Ce am făcut nu îmi schimbă dreptul de a fi mamă. Faptul că am greșit nu îmi schimbă dreptul de a fi mână. Cu Dumnezeu înainte. Bărbații care îmi trimit mesaje sunt niște frustrați. Am greșit, dar nu știe absolut nimeni ce m-a determinat sau ce s-a întâmplat. Singurii cărora trebuie să le dau explicații sunt cei din familia mea. Nu m-a luat nimeni cu japca de la nuntă pe mine. Persoanele care au fost lângă mine n-au avut nicio vină, iar ceea ce se întâmplă între mine și Florin mă privește pe mine și pe el! Toți facem greșeli, mai mici sau mai mari. La mine a fost mai mare”, a mărturisea soția lui Florin Marin.

„Fetelor, de ce vă dați cuminți?”

Mary era supărată foc pe cei care au vorbit urât despre ea după ce au văzut celebrele imagini de la nunta ei. Femeia susținea că a fost amenințată după ce s-au viralizat fotografiile: „Sunt prea răi oamenii! E deliciul Facebook-ului. Fetele se bucură de răul meu. Să mor? De ce să mor? Să se supere copiii mei? Dumnezeu i-a dat putere soțului meu Florin să poată să treacă peste. E strict viața mea. Mi le trag. Fetelor corecte le place să comenteze de mine. Da, așa e, am plecat de la nuntă…și nu-mi face bine să mă laud. În primul rând că sunt doi copii la mijloc. Fetele corecte mă dezgustă. Nu știți cum vă duce viața. O să vă aduceți aminte de răul pe care l-ați vrut la cineva. Persoana care a postat pozele, în sufletul meu, îi înțeleg supărarea…și mai multe n-aș vrea să comentez. La un moment de nervi…iei decizii greșite și trebuie să înduri niște chestii. Există Dumnezeu pentru toată lumea, iar pe Pământ există lege. Fetelor, fiți serioase. De ce vă dați cuminți? Sunteți inculte maxim astea care îmi spuneți că m-a luat cu japca…Nu m-a luat, fraților, nimeni de la nunta aia. M-am dus eu. Am plecat. Nu m-a luat absolut nimeni. Cei care mă amenință să știe că telefonul meu este monitorizat de poliție. Nu mi-e frică. Există lege! Gata, a văzut lumea pozele, mai găsiți și altele! Fiecare om să-și vadă de viața lui și de casa lui. Fiecare om trage pentru greșelile lui. Eu merg mai departe. Păcat de mine? Asta e”.

Citește și...