Detaliul dureros care a ieșit la iveală după ce What’s Up a anunțat divorțul de Simina! Avem dovezile

Autor: I.D.
Publicat: 13/08/2019 | 17:00

În urmă cu o zi, What’s Up a anunțat  divorțul de Simina, iar acum a ieșit la iveală un detaliu extrem de dureros. Unii dintre apropiații fostului cuplu au fost șocați de vestea tristă făcută ieri de cunoscutul cântăreț, iar câțiva le-au trimis atât mesaje publice, dar și private. Printre vedetele care și-au exprimat câteva gânduri se numără și Roxana Vancea. 

Citește și: Gestul făcut de Simina cu câteva ore înainte ca What’s Up să anunțe oficial despărțirea. Luna aceasta ar fi aniversat 3 ani de la nuntă

Detaliul dureros care a ieșit la iveală după anunțul divorțului dintre What’s Up și Simina

În vârstă de 29 de ani, Simina a fost într-o vacanță în frumoasa Rezervație Delta Dunării, unde a făcut câteva fotografii pe care le-a împărtășit pe rețelele de socializare. În două dintre ele, blondina poartă pe inelar verigheta pe care o are din ziua nunții cu What’s Up. Unii dintre internauți consideră că gestul ei ascunde multă suferință… fiindu-i destul de dificil să treacă peste despărțirea de bărbatul alături de care visa să îmbătrânească. De altfel, ca un semn pentru dragostea pe care i-o poartă, în timpul relației, cântărețul și-a tatuat pe gât buzele Siminei. Vă reamintim că cei doi și-au jurat credință în fața Lui Dumnezeu pe 28 august 2016. După cum puteți vedea în colajul de mai jos, pozele făcute publice de fosta soție a artistului sunt însoțite de un mesaj care nu prevestea la sfârșitul lunii iunie că, de fapt, ei nu mai formează un cuplu.

Simina Costea pe Plaja Vadu, Rezervația Delta Dunării © Instagram
Simina Costea pe Plaja Vadu, Rezervația Delta Dunării © Instagram

Ce mesaj i-a lăsat Roxana Vancea lui What’s Up la postarea prin care a anunțat divorțul

Pe de altă parte, la mijlocul lui februarie, What’s Up i-a făcut o declarație de dragoste Siminei. Selfie-ul în care blonda își ține parcă strategic mâna stângă pe pieptul cântărețului și pe care puteți să-l vedeți în galeria foto a articolului a fost însoțit de următorul mesaj: “Galusca in actiune❤️ Este despre iubire, mereu a fost, mereu va fi, nu uitati ca ea are diverse forme. Nu doar intre un el si o ea. Sa fii om cu om nu te costa nimic, ai grija dupa ce alergi…timpul trece! Multa dragoste! @siminika”. Tot în galeria foto a articolului puteți vedea și comentariul lăsat de Roxana Vancea la postarea făcută de ieri de cunoscutul artist.

“Multi cred ca iubirea dureaza o vesnicie… In realitate, dureaza pana cand stambine impreuna… Dupa ramane respect, sentimente si iubire ca intre doi oameni dragi… Mai bine separati si fericiti fiecare pe cont propriu decat impreuna nefericiti ?”, “Parca s-a mai intamplat odata chestia asta, parerea mea e ca tu esti un om instabil, nu prea stii ce vrei, esti libertin si traiesti in lumea ta. ?”, “Îmi pare rău să aud asta, dar tu știi cel mai bine, ține capul sus, frații sunt cu tine chiar de e rău sau bine. #Pace #CapulSus #SaFiiOmCuOmNuTeCostaNimic”, “Imi pare foarte rau, erati asa frumosi împreună!?”, “Eu cred ca «buba» este mult mai mare, nu din cauza nepotrivirii. Nu stai 9 ani langa cineva daca nu esti pe aceeasi lungime. Important este ca voi sa fiti sanatosi. Viața merge înainte ?” cinci dintre comentariile strânse de anunțul despărțitii făcut public de What’s Up.