What’s UP și Simina și-au spus adio după 9 ani de relație: “Iubirea se poate transforma în…”

Publicat: 12/08/2019 | 17:12
What’s UP și Simina și-au spus adio după 9 ani de relație: “Iubirea se poate transforma în…”

Dispățire bombă în showbiz! What’s UP, unul dintre cei mai în vogă artisți din industria muzicală românescă, a decis să pună capăt relației. După nouă ani de relație și aproape trei de mariaj, acesta a decis să se despartă de Simina.

Citește și: Gestul făcut de Simina cu câteva ore înainte ca What’s Up să anunțe oficial despărțirea. Luna aceasta ar fi aniversat 3 ani de la nuntă

What’s UP și Simina s-au despărțit înainte de aniversarea a 3 ani de mariaj

What’s Up și Simina și-au spus ”adio” după 9 ani de relație. Anunțul divorțului a fost făcut de artist prin intermediul unei rețele de socialziare. Ei au făcut nunta pe 28 august 2016, iar Andra și Cătălin Măruță le-au fost nași.

Citește și: What’s UP, adevărul despre Exatlon! De ce a abandonat competiția: „Trebuia să mai rămân, mental nu am mai putut!”

“Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma în obișnuință. Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase în care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut. Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer. P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne întrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan. S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numa bine tuturor!” a fost mesajul postat de What’s Up pe Instagram.

Simina și What's UP au făcut nunta pe 28 august 2016 © Instagram
Simina și What’s UP au făcut nunta pe 28 august 2016 © Instagram
Citește și...