Acasă » Exclusiv » Dezvăluiri uluitoare făcute de mama tinerei ucise cu drujba! Îl face praf pe tatăl biologic: ”Doamne, credeți-mă, îmi aduc aminte tot!”

Dezvăluiri uluitoare făcute de mama tinerei ucise cu drujba! Îl face praf pe tatăl biologic: ”Doamne, credeți-mă, îmi aduc aminte tot!”

De: Cristian Blanuta 15/12/2023 | 23:40

Bogdan Mihai Călin făcea dezvăluiri cutremurătoare în CANCAN.RO. A vorbit despre relația pe care a avut-o cu fata lui, Beatrice, ucisă de un nemernic de 72 de ani. Numai că mama fetei, Mihaela Ghibirdic, îl contrazice. Femeia a făcut mărturisiri uluitoare și l-a pus la zid pe cel cunoscut de apropiați drept Bobi. Avem totul în exclusivitate!

Mihaela a povestit toată viața ei și a micuței care avea să sfârșească sub loviturile criminalului Paul Bușe. A fost deranjată de declarațiile lui Bobi (VEZI AICI TOTUL), așa că și-a spus oful. Unul lung, în care a rememorat o viață de fată de doar 24 de ani. Fata ei.

Mihaela lucrează în Italia (Foto: Facebook)
Mihaela lucrează în Italia (Foto: Facebook)

Mihaela Ghibirdic: ”Nu am fost căsătorită cu Bobi!”

Spune că, atunci când a născut-o pe Beatrice, pe care o striga Oana, tatăl ei nu a venit la spital. I-a transmis că ”nu are adidași”! Amintește că a fost părăsită de bărbat chiar după ce a născut, iar de creșterea fetei s-au ocupat mama ei, ea și, ulterior, cel care avea să-i devină soț.

”Noi am avut o relații de mici, de copii, să zic, că fata a fost născută înainte să fac eu 18 ani. În certificatul de naștere al fetei, în dreptul tatălui este trasă linie. Eu l-am așteptat în spital cu mama mea, că el tot zicea: `da, ajung, da ajung!` Doamne, credeți-mă, îmi aduc aminte tot. I-am zis: `băi, nene, vii odată, că trebuie să recunosc copilul`. Mi-a zis, până la urmă: `nu vin, că nu am adidași!`

Când am aflat că sunt însărcinată, el a dispărut. Eu i-am spus, iar el nu a mai avut nicio legătură cu mine. Absolut nicio legătură cu mine și nici cu fata, care a fost crescută de mama mea și, binențeles, de mine. Și apoi de actualul meu soț, cu care sunt de 23 de ani și ceva împreună.

Eu nu am fost căsătorită cu Bobi, că așa-i zic prietenii. Eu am fost căsătorită pentru prima oară în viața mea acum un an, în Italia. Ca dovadă, mi-a apărut și pe Facebook-ul meu pe 13 decembrie că s-a împlinit un an de la căsătorie! Eu cu soțul meu am stat împreună 22 de ani fără a fi căsătoriți.

Pentru mine, tatăl fetei mele este Valeriu Ungureanu, soțul meu. Fata mea vorbea foarte mult cu el la telefon. Avea un raport foarte strâns.

Numai minciuni a spus omul ăla. Nu mai știu ce a spus de trei ani… Nu este nimic adevărat. Vă jur cu mâna pe inimă, mâne se fac nouă zile de când mi-a omorât-o nenorocitul ăla… Nimic nu e adevărat din ce a spus Bobi. Și pe mine mă deranjează faptul ăsta: după ce copilul ăsta este unde este, nu înțeleg ce vrea el să arate?

I-am spus, după ce a făcut declarații la CANCAN: `Bobi, unde ai fost tu în viața fetiței? Nu ți-e rușine? Nu știu ce a vrut să arate?”, a rememorat Mihaela.

(CITEȘTE ȘI: DECIZIA JUDECĂTORILOR ÎN CAZUL CRIMINALULUI CARE I-A DAT FOC MĂTUȘII SALE, ÎN CARTIERUL GIULEȘTI. MĂSURA DISPUSĂ LA O ZI DE LA INCIDENTUL TRAGIC)

Șansa ratată: ”El a dispărut din peisaj!”

I-a dat o șansă tatălui biologic, pentru că fata ei a ținut morțiș. Doar că Bobi ar fi ratat-o! A promis că-i plătește lui Beatrice orele de engleză, dar nu a mai dat niciun semn.

”Eu eram un pic mai impulsivă, așa, nu prea o lăsam să facă tot ce voia, dar ea a avut cu el o relație extraordinară. Cu Bobi, însă, a vorbit acum foarte mulți ani, nu mai știu, în jur de vreo 10, poate mai bine. Și i-am zis: `bine, mami, dacă tu vrei să vorbești cu tatăl care te-a făcut, ok`. Și i-am zis lui: `bine, dacă vrei să vorbești cu ea, să te vezi cu ea, important e să nu se ducă pe străzi urâte, când eu am educat-o cu mama și este un copil foarte cuminte`.

I-am mai zis, `uite cum facem: având în vedere că am crescut-o singură, cu părinții și cu actualul meu iubit, dacă tu vrei s-o vezi pe fata ta, care nu este fata ta în acte, doar biologic, contribuim așa cum am făcut-o eu până acum. Contribuie și tu de acum! Plătește-i măcar meditațiile la engleză`. El a zis `da, da, ok, plătesc!` L-a mai văzut cineva că a mai apărut să facă plata? El a dispărut din peisaj!

Și din acel moment, am intervenit eu. Vă spun cu cea mai mare sinceritate, i-am spus: Oana, mami (n.r. așa o striga pe Beatrice), din momentul acesta nu mai ai ce discuta cu el.

I-am dat o șansă, iar el nu a fost în stare să-și plătească niște meditații? Păi numai eu știu cât plângeam, când era micuță, că nu aveam bani să-i cumpăr o pungă de pufuleți! Toată viața o să-mi aduc aminte. Tot ce s-a întâmplat în copilăria ei”, a povestit Mihaela, pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: CRIMĂ ORIBILĂ ÎN CAPITALĂ. O FEMEIE A FOST INCENDIATĂ ÎN SCARA BLOCULUI UNDE LOCUIA. CRIMINALUL ESTE CHIAR NEPOTUL EI)

Beatrice, fata ucisă de bărbatul de 72 de ani
Beatrice a fost ucisă pe 7 decembrie de un afacerist de 72 de ani

A luat-o pe fată în Italia: ”Nu am vrut s-o las singură!”

Femeia a plecat în Italia, la muncă. A făcut-o pentru a-i oferi un trai mai bun fetiței sale. Care ajungea și ea, la un moment dat, lângă mama ei.

”Am plecat în străinătate, ca să-i fac un viitor, s-o creștem. Ea avea casa ei aici, în România, am lăsat-o să-și facă și ea o familie, era însărcinată. Ea a stat cu mine în Italia până în octombrie 2020. Din 2015, când mama mea a decedat. Atunci mi-am luat copila după mine. Am lăsat-o să termine anul școlar și în septembrie am luat-o. Nu am vrut s-o las singură, să crească într-un ambient rău.

Cum spuneam, în 2020 a venit definitiv în România, cu iubitul ei, și s-a întâmplat apoi tragedia asta.

Dar nu este adevărat ce a spus Bobi, `te sun, tati!` Ea niciodată nu i-a zis tată. Imaginați-vă că fata mea a avut un raport foarte bun cu soțul meu și, totuși, el a rămas Vali pentru ea. Nu i-a spus soțului meu alături de care a crescut de la doi ani și jumătate și-i spunea lui Bibi tată?”, a continuat Mihaela.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...