Diana Belbiţă, bătută măr la debutul în UFC. Vedeta de la Exatlon s-a pozat după loviturile puternice încasate și a spus ce face după meci

Publicat: 19/10/2019 | 15:18

Diana Belbiţă a fost bătută măr la debutul în UFC, unde s-a luptat cu Molly McCann. Meciul s-a terminat cu scorul scor 26-30, iar la câteva ore bune după ce a fosty înfrântă, sportiva româncă s-a pozat și a publicat imaginea în care i se puteau vedea pe față loviturile încasate. Fotografia a fost însoțită de un mesaj direct pentru apropiați și fani, dar și pentru criticii săi.

Citește și: Diana Belbiță, ora adevărului: ”Nu sunt nici măcar jumătate din persoana care-mi doresc sa fiu”

Diana Belbiţă, bătută măr la debutul în UFC

Supranumită Prințesa Războinică, Diana Belbiță a fost depășită clar de adversară, într-un meci care a avut loc la Boston. După cum puteți vedea în filmarea publicată pe contul oficial de Twitter al competiţiei, Molly McCann a fost mai bună în lupta la sol, având un moment decisiv în runda a doua. Românca de 23 de ani a fost pusă la podea și a primit o serie violentă de lovituri din partea adversarei, nereușind ulterior să revină ca să echilibreze scorul, a scris gsp.ro.

În urmă cu câteva ore, fosta concurentă de la “Ferma” a făcut publică prima imagine după ce a pierdut meciul de debut în UFC și o puteți vedea în galeria foto a articolului. “Asta e poza aia pe care o așteptați toți după luptă. În caz că vă întrebați ce fac, mănânc ciocolată și înghețată șiu tot ce înseamnă dulce” este mesajul scris de sportivă pe prima fotografie făcută publică pe Instagram Stories după meciul pierdut în fața englezoaicei Molly McCann.

Citește și: Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019, despre relația cu Diana Belbiță: ”Să nu uităm…”

Citește și: Diana Belbiță a spus adevărul despre relația cu Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma

Diana Irena Belbiță, originară din Drobeta Turnu Severin, a devenit luptătoare profesionistă în 2014, având 12 victorii și 5 înfrângeri. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing. Sportiva se numără printre foștii concurenți de la “Exatlon”, emisiune care a rulat la Kanal D, și “Ferma. Un nou început”, show difuzat pe Pro TV.

Citește și...