Diana Belbiță, ora adevărului: ”Nu sunt nici măcar jumătate din persoana care-mi doresc sa fiu”

Publicat: 04/06/2019 | 14:20
Diana Belbiță, ora adevărului: ”Nu sunt nici măcar jumătate din persoana care-mi doresc sa fiu”

Diana Belbiță și-a atras aprecierile fanilor și atunci când a participat la show-ul Exatlon, și în momentul în care s-a decis să facă parte dintre concurenții Ferma 2019. Mai mult, presupusa relație sentimentală dintre ea și Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019, ține în continuare ”capul de afiș”.

Diana Belbiță este o luptătoare, încercând să urce, treaptă cu treaptă, cât mai sus în activitatea sportivă. Pe de altă parte, chiar dacă de foarte multe ori este ”scumpă la vorbă”, Diana nu se ferește să recunoască… imperfecțiunile personale. Pe pagina sa de socializare, Diana a scris că nu este nici măcar jumătate din persoana care și-ar fi dorit să fie.

„Nu sunt nici măcar jumătate din persoana care-mi doresc sa fiu. Încă mai trebuie săî lucrez mult la mine. Dar fără nicio îndoială, eu sunt proiectul meu cel mai important”, a scris Diana Belbiță.

Diana Belbiță țintește și mai sus

Relația cu Marius Crăciun

Relația dintre Diana Belbiță și Marius Crăciun – câștigătorul Ferma 2019 – i-a pus pe gânduri pe fanii celor doi, însă foarte mulți dintre ei s-au bucurat și au presupus că este vorba despre mult mai mult decât o legătură de amiciție. Totuși, Diana Belbiță este ”zgârcită” atunci când vine vorba despre explicații.

„Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea «Tu și Marius formați un cuplu?» Eu și Crăciun Marius păstrăm legătura și după FERMA, așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi”, a scris Diana Belbiță pe Instagram.

Citește și...